2777
2789
یادم باشه هیچوقت دیگه تو تاپیکای بهزاد کامنت نذارم

از شنبه😂

🧞هیتلرم خوبه ولی من عاشق باپنبه سربریدن های چرچیلم🧞انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

حالا از شنبه ایشالا😂

جمعه ها شگون نداره ترک کردن جایی🤣

🧞هیتلرم خوبه ولی من عاشق باپنبه سربریدن های چرچیلم🧞انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

استارتر شاید نمیدونی

ولی تگ کردن خانوما توسط آقایون سایت خلاف قوانین سایته

نی نی یار ببینه یاکسی گزارشت بزنه تعلیق میشی

گفتم بگم شاید در جریان نیستی

میزان پرتوقع بودنم ب حدی جدی و خطرناک شده ک توقع دارم وقتی میگم دلم کروسان میخواد بگن بپوش بریم پاریس🤧

@ابروکمونی4 @bm19 @قاف_سکوت @mahlagha25

خب چرا سازتو منبع درآمد نمیکنی ؟

شلوغ اما بی کس!تتلیتیا لطفا تاپیک آخرمو بخونید و لایک کنید🙏🏻♥️. Un giorno verrò in Italia.🏐👩🏼🎓🇮🇹 سپاس خدایی که همیشه کنارمه. یاشاسین دکتر پزشکیان🤞🏼B💍m. هیچوقت مامانمو نمیبخشم :/مامانا همشون فرشته نیستند

تاپیک قبلیش

ولی ما باید باشیم که بفهمند همه دخترا اینطور نیستند

شلوغ اما بی کس!تتلیتیا لطفا تاپیک آخرمو بخونید و لایک کنید🙏🏻♥️. Un giorno verrò in Italia.🏐👩🏼🎓🇮🇹 سپاس خدایی که همیشه کنارمه. یاشاسین دکتر پزشکیان🤞🏼B💍m. هیچوقت مامانمو نمیبخشم :/مامانا همشون فرشته نیستند