2777
2789
اینو بزنی گوگل همونی که سایت تکنولایف میاره خودشه الان زده بود ۲۸۴ اینا

خیلی خغنه ولی اگه باهاش کار خاصی نمیکنی بذارش برای فروش ولی تا تموم پول رو جمع نکردی نفروشش...

وام نمیتونی بگیری؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اول همه پول رو جور کن بعد بفروشش ...چون روز به روز میره بالاتر

والا تا بخوام بفروشمش الان ۱۰۰ دش رو خرج کردم همینطور بره کامل تمومش میکنم ! یا باید طلا بخرم دیگه

...Loading

خیلی خغنه ولی اگه باهاش کار خاصی نمیکنی بذارش برای فروش ولی تا تموم پول رو جمع نکردی نفروشش...وام نم ...

من عملا هیچ کاری نمیکنم ازش

اگه نفروشمش اون وقت باید وام بیشتری بگیرم که اقساطش اذیتم میکنم میترسم نتونم قسط بدم

شما گفتید فروختید؟

...Loading

والا تا بخوام بفروشمش الان ۱۰۰ دش رو خرج کردم همینطور بره کامل تمومش میکنم ! یا باید طلا بخرم دیگه

همیشه پس اندازت رو سکه بگیر حتی اگه شد پارسیان ...

تا خرجشون نکنی چون تا زمانی که پولت توی کارتت هست عین خیالت نیست چطور خرجش میکنی

من عملا هیچ کاری نمیکنم ازش اگه نفروشمش اون وقت باید وام بیشتری بگیرم که اقساطش اذیتم میکنم میترسم ن ...

من خریدم و واقعا دوسش دارم چون با پس انداز خودم خریدمش و کسی هم خبر نداشت که خریدم.

اول بذار همین وام جورشه بعد بفروشش چون میکشه بالا

من خریدم و واقعا دوسش دارم چون با پس انداز خودم خریدمش و کسی هم خبر نداشت که خریدم.اول بذار همین وام ...

الان یه آگهی گذاشتم دیوار تهران یکی گفته پرداخت امن میزنم بدید اسنپ

امنه؟

...Loading