2777
2789
عنوان

زدن بچه کوچیک

62 بازدید | 5 پست

ی تاپیکی دیدم نوشته بود بچمو زدم

اول اینکه خودمم مادرم بچم ۲ سالشه از اون بدتر کامنتا بودن

زدن بچه اصلا اصلا کار درستی نیست ولی ای کاش قبلش بدونیم چه فشاری رو اون مادر بدبخت هست بعد قضاوتش کنیم یکی نوشته روانی یکی نوشته بی لیاقت همشونم که چک میکنی ی بچه ۱۲ ساله پشت اکانت نشسته بچهای امروزی اصلا قابل مقایسه با نسلای قبل نیستن ۱ بچه برابر ۵ تا بچه نسل قبله بعلاوه اینکه امروزه دیگه مادرا شاغلم هستن کار خونه هم هست پدرا روز ب روز بی مسولیت تر میشن چون فک میکنن خرج خونه رو که میارن تو این گرونی کافیه

اگه دور اطرافتون مادری میبینید که بهم ریخته اس بجای نصیحت و ... یکم کمکش کنید گاها بچشو بگیرید بتونه یکم استراحت کنه یا اصلا تو کاراش بهش کمک کنید یا ی وعده غذا اگر تونستید بهش بدید در نهایت حداقل ب حرفاش گوش بدید و اینکه کمتر پز بدید من با ۱۲ تا بچه همیشه خونم مرتب بود چمیدونم بچه منم اذیت میکرد من اروم بودم روحیات بچها کاملا متفاوته

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

واقعا تاادم جایه یکی نباشه نمیشه قضاوت کرد درسته کارش اشتباهه ولی بعضیا دایه مهربان تر از مادر میشن

اون فشاری که رو اون مادر هست واقعا خیلی زیاده باوجود شوهری که گفت داره

❌️نر های هول سایت درخواست ندن❌️ اگه قبلا باهات بحثی کردم اومدم تاپیکت خودت یاداوری کن چون کاربریا یادم نمیمونه

عزیزم درسته تحت فشاره

ولی اون بچه چه گناهی داره

مگه اون اومده مثلا گفته منا به دنیا بیار

وقتی بچه به دنیا میاری باید به اینجاشم فکر کنی که بچه ۶۰ ساله که نیست

کوچیکه شیطنت می کنه و..

اگه عصابش را نداری نیار چون مسئولی نسبت به اون کودک

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خدا به شما مادرا رحمت و برکت زیادی بده و خدا حفظتون کنه برای بچه هاتون

اما یک چیزی بگم

راستش آدما براساس چیزی که اینجا مینویسن فقط میان نظر میدن

البته که کار درستی نیست فحاشی و بد گفتن

چون پشت هرگوشی یک قلبی میتپه

اما خب اینکه میگن قضاوت نکنیم

واقعا خب براساس چیزی که مینويسن حرف میزنیم دیگه و نظر میدیم و قضاوت میکنیم

اگه فردی میخواد قضاوت درستی بشه به نظرم حرفشو یا مشکلش رو کامل بگه خب

به نظرتون درست نمیگم؟ 🦋

واقعا تاادم جایه یکی نباشه نمیشه قضاوت کرد درسته کارش اشتباهه ولی بعضیا دایه مهربان تر از مادر میشن ...

دقیقا من خودم از روز ۲۰ زایمانم امدم شهرمون غریب و تنها شوهرمم کارش جوری بود هفته ای یبار میومد خونه با پسرم شبو روز تنها بودم رفلاکس شدید کولیک گاها کم میاوردم میزدم زیر گریه یسالو نیم کامل درگیر افسردگی بودم یبار پسرم تب داشت تا ساعت ۵ صب رفتم تنها موندم بیمارستان با اسنپ برگشتم یبار از اطرافیانم سوال نکرد چیکار میکنی عوضش موقع نصیحت همه دایه مهربانتر از مادرن

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
عزیزم درسته تحت فشارهولی اون بچه چه گناهی دارهمگه اون اومده مثلا گفته منا به دنیا بیاروقتی بچه به دن ...

بله این مورد حق با شماس منتها گفتم روحیات بچها متفاوته خواهرشوهرم ۳ تا بچه داره بفکر چهارمیه بسکه بچهاش ارومن مثلا من بچهای اونو دیدم میگفتم چقد خوبه پسرم که دنیا امد یعنی میگم کاش 😂🥲خودمو عقیمی چیزی بکنم دیگه یکی کافیه منظورم قضاوت اطرافیانه ن تو این مورد تو همه چی تو کوچیکترین چیزای بچه مادر بیچاررو سرزنش میکنن