2777
2789
عنوان

حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 45 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بخدا گرم بودنم ی نعمته عزیزم بعدازدواج

بابا نمیشه کاریش کرد اذیت میشه ادم هیچی هم درمونش نیست ن دوش اب سرد ن چیزی

من از اونام ک روزی چند بار رابطه هم باشه همراهی میکنم چون نیازم زیاده ...بعد فکر کن نشه رفع بشه چقدر بده

عزیزم یه چیز را من به شما مجردهای عزیز بگم و اون اینکه اگر شما فکر میکنید که ازدواج کردین و همیشه به درخواست نیاز شما پاسخ داد شد سخت در اشتباه هستید .مردها اکثرا خسته کوفته هستن و زن ها اکثرا خودشون را کوچیک نمی کنن که درخواست بدن و پذیرفته نشه .کلی عرض کردم اینایی که در تصویر قبل از ازدواج همه ما هست برای رومان ها ست که فصل پاییز این درگیری دو برابر میشه

بابا نمیشه کاریش کرد اذیت میشه ادم هیچی هم درمونش نیست ن دوش اب سرد ن چیزیمن از اونام ک روزی چند بار ...

چقدر منی تو منم دوست دارم ولی ازدواجم کنم ب خاطره دیسکم نمیتونم

خدابرام کافیه

عزیزم یه چیز را من به شما مجردهای عزیز بگم و اون اینکه اگر شما فکر میکنید که ازدواج کردین و همیشه ب ...

مگه ی مرد میتونه تحمل کنه محاله اون مرد سرش جای دیگه گرمه

خدابرام کافیه

چقدر منی تو منم دوست دارم ولی ازدواجم کنم ب خاطره دیسکم نمیتونم

منم ازدواج دوسندارم ولی بعضی وقتا اینقدر به این مسئله جنسی فکر میکنم ک نگوووو شبا قبلخواب صبح ک بیدار میشی

دیگه فقط خودم سرگرم میکنم ...متاسفانه هیچ درمونی نداره😂