ادم بدی نیستم ولی خب نیازه ک سراغ هنه میاد مجردم.اصلاهم بیکار نیستم سرگرمم ولی خونه ک هستم چه خسته باشم چه نه حس ...دارم الانم شدید خستم سرماخوردم.ولی حس ....نمیزاره بخابم.اگ متاهل هم بودم بخاطره کمر درد ودرد گردن نمیتونستم باهمسرم ....باشم.کاش همه این حس رو نداشتن.اینجا میشد حرف دلم رو بگم نماز وایناهم میخونم ولی بازم.😔😔😔😔زندگی سخت میشه یهو ن راه پس نه راه پیش ازشما کمک خاستم.اهل رل مل هم نیستم.عفت مهم تره هعیی خدا جونم کمکم کن .
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
عزیزم یه چیز را من به شما مجردهای عزیز بگم و اون اینکه اگر شما فکر میکنید که ازدواج کردین و همیشه به درخواست نیاز شما پاسخ داد شد سخت در اشتباه هستید .مردها اکثرا خسته کوفته هستن و زن ها اکثرا خودشون را کوچیک نمی کنن که درخواست بدن و پذیرفته نشه .کلی عرض کردم اینایی که در تصویر قبل از ازدواج همه ما هست برای رومان ها ست که فصل پاییز این درگیری دو برابر میشه