2777
2789
عنوان

مشکل خواب

72 بازدید | 13 پست

بچه ها من تا صبح نشه خوابم نمیبره ولی از همون ساعت دوازده شب خواب الودم هرکار میکنم خوابم نمیبره تا ساعت شیش صبح بشه میخوابم تا یازده

خسته شدم دیگ چشمام گود رفته دائما حس منگی میکنم دو هفته اس اینطوریم. ـ

ملاتونین پنج جالینوس خوردم موثر نبود فقط بدتر شل میشدم میخوردم

دمنوش بابونه و شیر گرم هم امتحان کردم

دیگ میخوام برم متخصص مغز و اعصاب میشه تجربیاتتون رو از بیخوابی و مصرف دارو بگید

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

یازده ظهر یا شب؟؟یک ساعت قبل از خواب از گوشی یا لبتاب استفاده نکن چون نوز آبی داره و ی ساعت قبل هم ن ...

شش صبح تا یازده ظهر:))))

تو گوشی نیستم دوازده میرم تو رخت خواب دیگ میبینم ساعت چهار شده خوابم نبرده یکم میرم تو گوشی

وای:) اصلا ب این چیزا معتقد نیستم بیخیال عزیزم

چه شما معتقد باشید چه نباشید این موجودت واقعا وجود دارن. به اعتقاد کسی کاری ندارن.اگه بخوان میان.من چهارساله در ارتباطم

چه شما معتقد باشید چه نباشید این موجودت واقعا وجود دارن. به اعتقاد کسی کاری ندارن.اگه بخوان میان.من ...

خب اخه اگر بخوام ب این چیزا فکر کنم کاری از دستم بر نمیاد مگ اینکه برم پیش دعانویس ک اصلا خوشم نمیاد ازشون

خب اخه اگر بخوام ب این چیزا فکر کنم کاری از دستم بر نمیاد مگ اینکه برم پیش دعانویس ک اصلا خوشم نمیاد ...

نباید برین پیش دعانویس.اگه برید وضعیتتون خیلی بد میشه.شاید چندسال درگیر بشید.ممکنه الان شروع شده.قران بخونید