2777
2789
عنوان

هلپ می دخترا 😊😊😊😊

168 بازدید | 29 پست

مامانم چند روزه مهمون داره ،مثل همیشه نمی تونم زنگ بزنم کلی باهاش حرف بزنم حالم خوب بشه

چکارررر کنم ؟😫😫😫😫😫

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤲🤲🤲🤲ارزش هر انسان به اندازه ی حرفهایی یه که برای نگفتن داره 🥹🥹🥹

به آبجیات زنگ بزن

وقتی جوابتو نمیدم ازت نترسیدم فقط نمیخوام وقت با ارزشمو برای حالی کردن توی نفهم حروم کنم اگه میخواستی بفهمی سری اولی قانع میشدی.ارزش ادما به پولشون نیست.خواهشا از پا منقل پا میشید تاپیک نزنید.اعصاب و روانم چیز با ارزشیه بخاطر تو نابودش نمی کنم.از آدمای خود چص پندار خوشم نمیاد.خانوم و اقا درخواست ندید برخورد می کنم حتما.بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری ها توجه نمیکنم. رفتار من برازنده شخصیت توئه. ادبیاتم با شعور تو سته.اگه یه وقت حس کردی بات درست حرف نمی زنم بدون از بی شعوری خودته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم برو خونه شون پیشش هستی کمکش میشی

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

بیا اینجا حرفاتو بزن😌

اینجا که نمی شه

آدما یه عالمه قضاوت می کنن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤲🤲🤲🤲ارزش هر انسان به اندازه ی حرفهایی یه که برای نگفتن داره 🥹🥹🥹

خب ی زنگ بزن عزیزمکوتاه حرف بزن

یه زنگ کوتاه صبح زدم ولی کافیم نشده لیلی جانم 😍😍😍😍

یه زنگ کوتاه صبح زدم ولی کافیم نشده لیلی جانم 😍😍😍😍

ای خدااااا🥲🥰

خدا حفظتون کنه براهم

عشق آمده تااز نفست کام بگیرم،وآن لعل دلاویز لب انعام بگیرم،هی بوسه زنم برلب شیرین عسلت تا،در بستر آغوش تو آرام بگیرم🫀

[QUOTE=424359911]عزیزم برو خونه شون پیشش هستی کمکش میشی[/QUOTEنمی متاسفانه 😔😔

[QUOTE=424359911]عزیزم برو خونه شون پیشش هستی کمکش میشی[/QUOTEنمی متاسفانه 😔😔

عزیزم اشکال ندارن خودت درگیر کار خونه بکن زمان زودتر بگذره

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹