2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

جوشات چه رنگیه؟ اگر قرمزه ازلاییک اسید بگیر اگر قهوه ایه نیاسینامید و رتینول بگیر اگر جای آفتابه کوج ...

قرمزه و باز هم دارم جوش میزنم رفتم دکتر غدد قرص داد گفت بخور و برودکتر پوست برای جوش ولی دکتر پوست هی میگه بلوغه دیگههه

قرمزه و باز هم دارم جوش میزنم رفتم دکتر غدد قرص داد گفت بخور و برودکتر پوست برای جوش ولی دکتر پوست ه ...

قرص ها رو حتما بخور شاید مشکل هورمونی باشه ولی انقدر جوش طبیعی نیست اگر هنوز جوش میزنی روتین پوستی خوب بگیری شوینده ات چیه الان ؟ میکاپ میکنی ؟

قرص ها رو حتما بخور شاید مشکل هورمونی باشه ولی انقدر جوش طبیعی نیست اگر هنوز جوش میزنی روتین پوستی خ ...

میکاپ نمیکنم و شوینده و ضد افتاب هم استفاده میکنم

ازلاییک اسیدی که گفتید و بخرم جوابه؟

میکاپ نمیکنم و شوینده و ضد افتاب هم استفاده میکنم ازلاییک اسیدی که گفتید و بخرم جوابه؟

نه به یک روتین کامل نیاز داری ازلاییک به تنهایی کافی نیست

ببین ضد آفتاب میزنی با چی پاکش میکنی ؟ یکی از مهمترین عوامل جوش زدن همین ضد آفتابه

جدی! با شوینده صورتمو باز میشورم!!

شوینده ضد آفتاب رو پاک نمیکنه ضد آفتاب پایه روغنی داره هر ضد آفتابی بگیری بر پایه روغنه شوینده های معمولی پاکش نمیکنن اول از همه برای پاک کردن ضد آفتاب باید از یکی از این سه گزینه استفاده کنی

میسلار واتر

روغن پاک کننده

پاک کننده شیری

بالم پاک کننده

که چون جوش میزنی و پوستت حساس شده بهترین گزینه شوینده شیریه اول از شوینده شیری استفاده کن بعدش شوینده معمولی خودت رو بزن این از شوینده سرم پوستی خودت قبلاً چی میزدی