2777
2789
عنوان

کمکم کنید لطفا

52 بازدید | 8 پست

خانواده همسرم قراربود سه ماه وسایلشون تو اتاق ما باشه الان یکسال وخورده شده فکربردن ندارن،خسته شدم از سواستفاده شون بهانه دارن که پول کرایه اتاق مبلغ کم میدیم،همسرم گنگه کلا،جام تنگه دختردارم مهمان میاد شرمنده میشم بهم کمک کنیدچکارکنم،کسی راه خدایی بلده بهم بگه سرکه بزنم یا نمک زودبیان ببرنشون کلی خرت وپرت قدیمیه تارعنکبوت زده...لطفا کمکم کنید

بفروش

گوه به دهنت اسی که میایم آدم حسابت میکنیم جوابت رومیدیم عین خوک کثیف حمله میکنی به کسی،طرف خودش فهمیدباکیم،بلانسبت بقیه اسی ها،لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣ریپ جواب ندادم۲حالت داره.یاتعلیق شدم یااینقدررررربیشعوری پاچه گرفتی ولت کردم.بقول بعضیانمیشه که جواب پارس سگ روداد.....چرابه مردهامیگیدنر؟!مگه باباهتون ماده هستن؟!زشته بخدا،یه ذره عفت کلام هم خوبه🤣🤣🤣🤣🤣🤣حالاخوبه کل دعواهای ماخانمهاسربه دست آووردن یکی ازهمین نرهاست🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

زنگ بزن بگو سلام من وانت گرفتم وسایل تونو براتون بیاره خونم جا نداره

منو همسرم همش دعوا میکنیم راهی نداره ،حتی قرآن خوندم به این نیت نشد ،نمیدونم میگن مهمان میاد اگه خواستی زود بره نمک داخل کفشش بریز کاش برای این اسباب هم جواب می داد

بفروش

یبار دخترم یه وسیله می خواست شوهرم زنگ زد اجازه است برداریم گقتند اصلا داخل اتاق ما نرید،کلا با حساب وکتابن،همسرم منو کتک زد با چاقو خواست بکشه رفتم شکایت کردم تازه اصلا بهم زنگ نزدن که چه اتفاقی افتاده من ده سال با اینا گیرافتادم

یبار دخترم یه وسیله می خواست شوهرم زنگ زد اجازه است برداریم گقتند اصلا داخل اتاق ما نرید،کلا با حساب ...

کم کم بفروش ونگو

بگموبمنچه

گوه به دهنت اسی که میایم آدم حسابت میکنیم جوابت رومیدیم عین خوک کثیف حمله میکنی به کسی،طرف خودش فهمیدباکیم،بلانسبت بقیه اسی ها،لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣ریپ جواب ندادم۲حالت داره.یاتعلیق شدم یااینقدررررربیشعوری پاچه گرفتی ولت کردم.بقول بعضیانمیشه که جواب پارس سگ روداد.....چرابه مردهامیگیدنر؟!مگه باباهتون ماده هستن؟!زشته بخدا،یه ذره عفت کلام هم خوبه🤣🤣🤣🤣🤣🤣حالاخوبه کل دعواهای ماخانمهاسربه دست آووردن یکی ازهمین نرهاست🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یبار دخترم یه وسیله می خواست شوهرم زنگ زد اجازه است برداریم گقتند اصلا داخل اتاق ما نرید،کلا با حساب ...

بچه ها کمکم کنید بخدا دارم خفه میشم ترفندی بلد نیستین بریزم تو اتاق چون میترسم سمت دعا وطلسم نمیرم