2777
2789
عنوان

زندگی قفل شده

76 بازدید | 3 پست

اگه زندگیت قفل شده باشه، با تمام تلاشهایی که کردی، بدونی دیگه کاری از دستت برنمیاد. اونوقت چی؟ چی کار کنم؟ خدا آدم ها رو تو شرایط آشغال قرار میده بعد که از فشار روانی افکار خود کشی و اینا داری، میان میگن نه نکن فلانه بیساره، آخه وقتی راه زندگیم بسته است چی کار کنم 😭

چرا مگه چطوری بسته اس

خب ما نمیدونیم که چطوری راهنماییت کنیم

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا مگه چطوری بسته اسخب ما نمیدونیم که چطوری راهنماییت کنیم

افسردگی حاد گرفتم، به خاطر رفتار خانوادم، تمام بچگی و نوجوونیم همش سرم تو کتاب بود، بعد به علت خانواده، فشار درسی و استرس حالم بد شد. درسم رو نتونستم ادامه بدم ولی نمیتونستم تحمل کنم هی کم کم خوندم. اعصابم به شدت ضعیف شده پارسال دوباره شروع کردم برا کنکور بخونم تا دی ماه اوکی بود ولی یهو حملهٔ عصبی بهم دست داد و مجبور شدم ول کنم، یعنی حالم خیلی بد میشه. دکتر هم رفتم دارو هم خوردم. تراپیست هم رفتم. ولی خودم میدونم به خاطر خانوادمه. الآن دوباره بخوام برا 406 بخونم خیلی دلم میخواد حسرتش رو دارم همهٔ آرزوهام نابودشد، سنم زیاد شده. ولی میترسم سلامت روانم رو از دست بدم 😭 کمک و حامی ندارم. عملاً نمی تونم کاری کنم قفل شدم، دیگه نمی کشم همش خوابم میاد از آیندم میترسم با وجود این اوضاع، از خدا میخوام حالم خوب بشه ادامه بدم، من که خودم همش تلاش کردم