2777
2789
عنوان

آدم ربایی

91 بازدید | 4 پست

سلام دوستان اینارو میگم شاید به گوش یه آدم درست برسه شایع ترین داستان این روزای زاهدان👈🏻همین یکی دوماه پیش فکر کنم توی زاهدان یه زنی که همراهش یه بچه یک سال یا شایدم کمتر بوده میره لباسشو میده به خیاط میگه ببین این لباس منه اندازه هامم داری بچم خوابه میزارم پیشت بچه تورو میبرم با خودم نونوایی حالا نمیدونم گفته پول لباسو میده دستش یه همچین چیزی خلاصه که زنه پسر خیاط که نمیدونم ۷/۸ ساله بوده رو برمیداره میره یکی دوساعت میگذره خیاطه میگه اینا چقد دیر کردن چرا بچه اش انقد خوابه اصلا تکون نمیخوره وقتی میره پتوی بچه رو کنار میزنه میبینه جسده یعنی هیچ اعضای داخلی نداشته که هیچ حتی چشماش رو هم در اورده بودن سبحان الله این بنده خدا جیغ میکشه میره تو کوچه پلیس میاد خیاط شوهرش رو هم متهم و زندان میکنه که این جسد یه بچه ربوده شده بوده شما نباید تحویل میگرفتی پسر خیاطه هم ناپدید شده و هیچ خبری ازش نیست متاسفانه توی سیستان بلوچستان آدم ربایی هم بشدت زیاد شده و دولت کاری نمیکنه توی این ۶ یا یک سال اخیر زاهدان رکورد آدم ربایی داشته هفته ای یکی از آدمای پولدار رو میدزدن و گروگان میکنن کاش دولت رسیدیگی میکرد تمام پلیس های زاهدان رشوه بگیر شدن هر پلیس دیگه ای هم که از شهرستان میاد سر مرز های افغانستان یا پاکستان بعد چند مدت رشوه بگیر میشه و هرچندسال یه بار قاچاق انسان در زاهدان شروع میشه و دولت فقط تماشاگره حتی پلیس ها یکی دو ساعت بعد دعوا میان که بهشون آسیبی نرسه حتی با گذشت یکی دوسال اونم خود بلوچ ها چندتا دزد رو گرفتن تحویل پلیس دادن اطلاعات سپاه هر یگان دیگه ای تاحالا هیچکدومشون کسیو نگرفتن سیستان بلوچستان جزوی از کشوره ولی دولت هیچوقت اینجارو نمیبینه محرومیت به درک حداقل یه فکری به حال امنیت مردم کنین اینجا از معلم هاش شروه میشه تا کله گنده ها بدون پول کاری نمیکنن خداشاهده حتی معلم ها بچه های کلاس چهارم رو قبول نمیکنن مبگن جا نداریم که یا پول بدین ثبت نام کنن یا آشنایی چیزی بیارین که بشناسنشون تا ثبت نام کنن خیلی وضع خرابه اگر شما راهنمایی چیزی بلدین بکنین من اینارو به گوش یکی برسونم به دادمون برسن

تازه یه مرده بوده خیلی هم پولدار بوده دیده وقتی از سرکار برمیگرده یکی میوفته دنبالش سریع میره خونش به زنش میگه من میترسم امشب اینجا تو خونه بمونیم دنبالم افتادن یه سری افرادناشناس بریم یه جای دیگه میره خونه داداشش وقتی اونجا میرسه زن داداشش هراسون درو باز میکنه و میگه شوهرمو دزدیدن مرده همونجا سکته میکنه بنده خدا

شنیدم باند آدم ربایین چند نفرشون گرفتن گفتن صد نفربم پخش شدیم اکثرشم فک کنم زاهدانن یه همچین چیزایی فک کنم تو اینستا خوندم کلا ایران روز به روز داره نا امن تر میشه هم بخاطر گرونی هم پیگیر هم پلیسا طرف دزدان

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/