2777
2789
عنوان

ترس از مرگ

36 بازدید | 4 پست

بازم این تاپیک. خیلی حالم بده.

هرچی فکر میکنم وجود نداشتن منطقیه با اینکه خدارو قبول دارم اعتقاداتم قاطی شده. چرا باید فکر کنیم ما برتریم و همه چیز اختیار ما قرار داده شده و فقط بخوایم ازش معنی در بیاریم؟ اگه همه چیز پوچ باشه و ما فقط از ترس بخوایم معنا دارش کنیم چی؟ چرا فقط ما آدما قراره بهشت و جهنم داشته باشیم و حیوونا قرار نیست داشته باشن؟ حیوونا هم قراره سختی بکشن آدما حبسشون کنن و... و قطعا یه نیازی دارن به یه زندگی دیگه.

یا اینکه چرا ما انقدر باور داریم که حتما یه چیزی بعد مرگ هست و پوچی نیست؟ شنیدم ساینتیست ها یا همون دانشمندا میگن بعد مرگ هیچی نیست و پوچیه.

واقعا میترسم اگه بعدش پوچی باشه و کلا سه ماهه تقریبا درگیرم و حس میکنم یه بار دور از جون همه سکته میکنم میفهمم اون دنیایی هست یا نه😑

به نظر منم اون طوری که اینا میگن وجود نداره، نیستی باشه چه اشکالی دارد بهتر از رنج کشیدنه، به نظرم خ ...

نمیتونم وقتی بهش فکر میکنم مامان بابامو خیلی دوست دارم نمیخوام جوون بمیرم ولی باز اینکه فکر میکنم قراره توی بی نهایتی از پوچی باشم بدون کسی خودمم نفهمم منو میرسونه یا اینکه ممکنه فقط همین یه بار باشه که آدمای خوب زندگیمو میبینم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیتونم وقتی بهش فکر میکنم مامان بابامو خیلی دوست دارم نمیخوام جوون بمیرم ولی باز اینکه فکر میکنم قر ...

ببین اصلاً به اینجور چیزا فکر نکن سعی کن خودتو نمیدونم مشغول کنی یه کتابی بخونی تا اینجور چیزا به ذهنت میرسه خودتو مشغول کن چون اصلاً جوابی براش نداری،ببین منم خیلی پیگیر اینجور چیزا بودم