2777
2789

بگو عزیزم سوالاتو

یک عمامه مشکی، یک چفیه و یک صندلی چوبی تمام تاج و تخت حاکم مسلمانی بود که با شیطان بزرگ جنگید و هرگز سر خم نکرد و تسلیم نشد و در نهایت به شهادت و افتخار و جاودانگی ابدی رسید🥲💔🇮🇷✨

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

بگو عزیزم سوالاتو

۱. اگر همکارتان کاری را انجام دهد که از نظر شما اشتباه است، چطور به او میگویید؟

۲. چطور میتوانید در محیط کار، آرامش خود را حفظ کنید؟

۳. اگر مدیرتان از شما بخواهد کاری انجام دهید که با دستورالعملهای سازمان متفاوت است، چه میکنید؟

۴. چقدر میتوانید با افراد دارای فرهنگ یا پیشینه متفاوت سازگار شوید؟

۵. اگر در یک روز بسیار شلوغ، کارتان نیمهتمام بماند، فردا چه میکنید؟

بگو عزیزم سوالاتو

۲. اگر با یک فرد بسیار تندخو و بیادب روبرو شوی، چه واکنشی نشان میدهی؟

۳. اگر بین تو و همکارت بر سر انجام یک کار اختلاف نظر پیش بیاید، چطور آن را حل میکنی؟

۴. اگر در حین انجام وظیفه، متوجه اشتباه خودت بشوی، چه کار میکنی؟

۵. بزرگترین نقطه قوت و نقطه ضعف تو در کار تیمی چیست؟

۶. اگر موقعیت پرفشار باشد و چندین کار همزمان برایت پیش بیاید، اولویتبندیات را چطور انجام میدهی؟

۷. نظرت درباره کار با گروههای مختلف اجتماعی چیست؟

۸. اگر از تو بخواهند کاری انجام دهی که با اصول یا قوانین سازمان در تضاد است، چه میگویی

۱. اگر همکارتان کاری را انجام دهد که از نظر شما اشتباه است، چطور به او میگویید؟۲. چطور میتوانید در م ...

این سوالات بیشتر به ویژگی های شخصی خودت برمیگرده منم متناسب با ویژگی های خودم جواب میدم میتونی ایده بگیری

1_به نظرم اول بستگی داره چه کار اشتباهی باشه دوم اینکه خود همکارم از نظر شخصیتی چطور آدمی باشند به طور کلی اگر شخصیت ملایم و منطقی داشته باشن توی خلوت به عنوان یک رفیق و دوستانه بهش حرفمو میزنم یا اگر کاری باشه نیاز به تذکر باشه در حد تذکر کوتاه کنارش رد شدم آروم میگم

یا اگر آدمی باشه که انتقادپذیر نباشه زیاد، بیشتر منتظرم توی موقعیت خاص یا موقع صحبت در مورد بحث خاصی غیر مستقیم راجب اشتباهش حرف بزنم

برای بعضی ها روش همبرگری و بکار میبرم یعنی اول ویژگی خوبشو میگم بعد نقطه ضعفشو بعد دوباره یکی از ویژگی های خوبشو

یک عمامه مشکی، یک چفیه و یک صندلی چوبی تمام تاج و تخت حاکم مسلمانی بود که با شیطان بزرگ جنگید و هرگز سر خم نکرد و تسلیم نشد و در نهایت به شهادت و افتخار و جاودانگی ابدی رسید🥲💔🇮🇷✨

۱. اگر همکارتان کاری را انجام دهد که از نظر شما اشتباه است، چطور به او میگویید؟۲. چطور میتوانید در م ...

2_برای افزایش آرامشم سعی میکنم ارتباطم و با خدا حفظ کنم و بیشترش کنم به شخصه توی دلم با خدا زیاد حرف میزدم و این بیشترین چیزیه که بهم آرامش میده و توی ارتباط با اطرافیانم هم اثرش و میبینم

3_نگاه میکنم اول کاری که ازم میخواد کار درستیه از نظر شرع و قانون و اثر انجام اون کار چیه و اینکه دستورالعمل های سازمانی که مدنظر هست دستورالعمل به حقی هست اگر واقعا به حق باشه کاری که مدیرم برخلاف اون میخواد و نمیتونم قبول کنم که انجام بدم

4_اگر به عنوان حلقه دوستانم باشه نمیتونم اونها رو به دوستی خودم بگیرم و واقعا برام مهمه که از نظر فرهنگی و اعتقادی باهم نزدیک باشیم اما از نظر فعالیت توی اجتماع و هم کلام شدن و... باشه با همه نوع آدمی میتونم ارتباط برقرار کنم اما برای خودم خط قرمز هایی دارم که یکیش ادب اون فرده مخصوصا ادب بیانی اگر کسی نداشته باشه از او فاصله میگیرم

۵)اولویت بندی میکنم اگر فردا هم روز شلوغی باشه و کارهای مهمی داشته باشم کارهای فردا اگر کار کسی عقب مونده باشه اول کار اون فرد و راه میندازم اگر روز خلوتی داشته باشم ادامه کارهای روز قبل

۵)اولویت بندی میکنم اگر فردا هم روز شلوغی باشه و کارهای مهمی داشته باشم کارهای فردا اگر کار کسی عقب ...

خیلیی ممنون بابت وقتی که برام گذاشتی🌹🌹🌹🌹

شرمنده من دنبال احکام هستم و استرس دارم برای همین نتونستم به موقع جواب بدم ببخشید

۲. اگر با یک فرد بسیار تندخو و بیادب روبرو شوی، چه واکنشی نشان میدهی؟۳. اگر بین تو و همکارت بر سر ان ...

2)فرد بی ادب و در حد هم کلام شدن نمیبینم اینجا فقط سکوت و انتخاب میکنم و خودم رو به بی اعتبایی و نشنیدن میزنم و رفتارم و با اون فرد سنگین میکنم ادب برای من مهم ترین خط قرمزه

خیلیی ممنون بابت وقتی که برام گذاشتی🌹🌹🌹🌹شرمنده من دنبال احکام هستم و استرس دارم برای همین نتونست ...

نه عزیزم این چه حرفیه دشمنت شرمنده 🌹🌹🌹