2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم هیچی ازش ندیدم ولی یکسری از رفتاراش عجیییییب مشکوکه دلم میخواد سر از کارش دربیارم ولی همش به هیچ ...

کنجکاوی نکن..اگه چیزی باشه بالخره گندش درمیاد

من هروقت بخوام گوشیش دستمه.رمزشو دارم..خیلی وقتا اصن یادش میره ببره باخودش..ولی خب ن من چک میکنم ن اون

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

کنجکاوی نکن..اگه چیزی باشه بالخره گندش درمیادمن هروقت بخوام گوشیش دستمه.رمزشو دارم..خیلی وقتا اصن یا ...

یعنی میشه اگه چیزی باشه گندش دربیاد؟ اگه خیلی زرنگ باشه و هیچوقت نفهمم چی

یعنی میشه اگه چیزی باشه گندش دربیاد؟ اگه خیلی زرنگ باشه و هیچوقت نفهمم چی

نبابا اینجورام نیس ک نفهمی.ماه پشت ابر نمیمونه

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

کاش میشد یه سری حرفارو همینجا بزنم کسی هم نبینه ولی انقد تابلوعه که ممکنه شناسایی بشم

نه نزن گلم..یوقت یکی میشناستت..فقط اینکه ذهنتو پرورش نده ک آی چکار میکنه آی چکارنمیکنه بیخیال باش

🥲واکنشتون چی بود

دارم طلاق میگیرم دوسال و نیمه برگشتم خونه پدرم دادگاهو بالا پایین میرم

❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》