2777
2789
عنوان

جواب سوالت

73 بازدید | 12 پست

اتفاقا تاریخ رو خوندم حتی اگه بهش مسلط نباشم بیشتر از مردم عامی میدونم

مردم ما از زمان افشار گرفتار تعصب شد دقیقا مثل جاهلیت اعراب

ایران قوم ها اداره میکردن که و مشکل چی بود

از زمان خواجه نصیر الدین طوسی یه جنگ تو کشور بد جنگ اهل قلم و اهل شمشیر و حتی از دوره باستان دبیران و نظامی ها فرق داشتن

این قوم ها فق جنگ کرده بودن و تشکیلات اداری چیزی نمیدونستن در زمان قاجار با وجود افرادی مثل قائم مقام فراهانی و امیر کبیر و گسترش نوگرایی شرایط بهتر شد که همین نوگرایی بیشتر از فرصت محدودیت به دنبال داشت که با مشروطه تموم میشه اصلا مشکل نفت نبود مشکل این بود که ادم های لایقی در صدر حکومت نبودن ما اگه نفت هم نداشتیم اوضاعمون تغیر نمی کرد میدونم ممکنه متنم اشتباهات تاریخی داشته باشه چون کلیت موضوع یادم رفته ولی درکل درسته

@0tiamis0

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

فهمیدم منظورتون چیه

میگید حتی اگرم نفت نداشتیم بازم بخاطر اینکه بزرگان کشور افراد باسواد و با تدبیری نبودن،جامعه سمت پیشرفت صنعت و تولیدکننده بودن نمیرفت.چون علم تولید فرآورده های مختلف رو نداشتیم (مثل همین الان که نفت رو خام مجبوریم بفروشیم چون علم تولید خیلی از فرآورده های نفتی رونداریم!)

اما ببینید حتی کشورهای پیشرفته امروزی مثل کره جنوبی و ژاپن هم چند صد سال پیش پیشرفته نبودن اتفاقا توی همین سده اخیر رشد صعودی و مطلوبی داشتن چون تمرکز خوبی روی آموزش و مدیریت توانایی های موجود گذاشتن(دقیقا ماهم توی همین دوران فهمیدیم که نفت داریم و این نفت و سایر منابع چقدر با ارزشه و خوب میشه فروختش... درنتیجه اونا روز به روز به خودکفایی نزدیک شدن و ما به وابستگی به فروش منابع....البته نقش مهم استعمار کشورهای دیگه هم توی این رویه بی تاثیر نبود....سالها جهل و نادانی مردم در دوره قاجار نتیجه دسترنج همین کشورهای غربی بود....یه کشور پرازمنایع اولیه و موقعیت جغرافیایی استراتژیک...با شاهان نالایق و مردم بی دانش....خیلی به سودشون بوده که مردم رو توی جهل نگه دارن.... اینجوری قشنگ میتونستن مواد اولیه مناسب برای انقلاب صنعتی خودشون آماده کنن)

درصورتیکه ایران چندصد سال قبلش(قبل از اکتشاف نفت و خیلی منابع دیگه) خودش یکی از مدعیان تولیدکننده در دنیا بود مثل تجارت راه ابریشم!

اما شاید بشه گفت اگه نفت نداشتیم بخاطر عدم وابستگی کشور به درآمد حاصل از فروش نفت، تمرکز روی باقی حوزه های اقتصادی ازبین نمیرفت(نمونه اش رو توی کشورهای عربی هم میشه دید)...افراد متخصص بیشتری تربیت میشد،روی ایده های بیشتری سرمایه گذاری میشد و اقتصاد از حالت تک بعدی بودن خارج میشد(نقش دخالت سایر کشورها هم خیلی کمتر میشد)

پس میخوام بگم نفت و منابع طبیعی بیشتر از اینکه موجب پیشرفت ایران بشه موجب وابستگی و عدم خودکفایی شده

ببخشید طولانی شد!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فهمیدم منظورتون چیهمیگید حتی اگرم نفت نداشتیم بازم بخاطر اینکه بزرگان کشور افراد باسواد و با تدبیری ...

نه بابا فدا سرت

درباره انقلاب میجی میدونی علت پیشرفت ژاپن همونه تو این سرعت نوگرایی اگه عقب بمونی یه روز مساوی هزار ساله اگه این درامد حاصل از نفت رو پیشرفت اقتصاد هزینه شه اتفاقا باعث رشد میشه

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

نه بابا فدا سرتدرباره انقلاب میجی میدونی علت پیشرفت ژاپن همونه تو این سرعت نوگرایی اگه عقب بمونی یه ...

آره درسته اما افسوس که درآمد حاصل از فروش نفت به خوبی روی پیشرفت علمی کشور سرمایه گذاری نشد

نمیخوام طرفذاری سیاسی کنم اما به نظرم توی دوران پهلوی اصلاحات خوبی داشت صورت میگرفت(یکی از دلایل ترس کشورهای غربی و کمک شون در وقوع انقلاب هم همین بود)

اما انقلاب و پشت سرش هشت سال جنگ و تحریم های پشت سرهم خیلی همه چیز رو عقب انداخت

آره درسته اما افسوس که درآمد حاصل از فروش نفت به خوبی روی پیشرفت علمی کشور سرمایه گذاری نشدنمیخوام ط ...

کلا تاریخ معاصر ایران نابوده طوری هس که ما وسط کلاس یا گریه می کردیم یا شکایت فرض کن از تاریخ باستان به معاصر رسیدیم

کلا تاریخ معاصر ایران نابوده طوری هس که ما وسط کلاس یا گریه می کردیم یا شکایت فرض کن از تاریخ باستان ...

دقیقا خیلی ناراحت کننده هست...مثل شاهنامه هرچی بیشتر آخرش رو میخونی تراژدیک تر میشه!

امیدوارم همه چیز خوب پیش بره

شبتون بخیر ممنون بابت توضیحاتی که دادید✨

دقیقا خیلی ناراحت کننده هست...مثل شاهنامه هرچی بیشتر آخرش رو میخونی تراژدیک تر میشه!امیدوارم همه چیز ...

نه بابا عزیزم خودت میدونستی اتفاقا من عاشق اینجور بحثام خیلی حالم بهتر میکنه ممنون که بودی من هیچوقت شاهنامه رو نخوندم ولی تا یه جای میدونم

نه بابا عزیزم خودت میدونستی اتفاقا من عاشق اینجور بحثام خیلی حالم بهتر میکنه ممنون که بودی من هیچوقت ...

بهت پیشنهاد میدم حتما بخونی کتاب بسیار ارزشمندیه

بله منم خوشم میاد آدم درباره این موضوعات باهم گفتگو کنه و یه چیزایی یادبگیره اما معمولا میترکونن یا دعوا میشه

بهت پیشنهاد میدم حتما بخونی کتاب بسیار ارزشمندیه بله منم خوشم میاد آدم درباره این موضوعات باهم گفتگو ...

اره

دوماهه میخوام بخونم ولی انگار افسردگی گرفتم

ارهدوماهه میخوام بخونم ولی انگار افسردگی گرفتم

این روزا همه حس افسردگی دارن

منم مثل قبل رغبتی به مطالعه ندارم

روتین بزار هرشب یه قسمت رو بخون

اگرم با نسخه صوتی ارتباط میگیری توی تلگرام خوانش های مختلفش رو میتونی پیدا کنی

این روزا همه حس افسردگی دارنمنم مثل قبل رغبتی به مطالعه ندارمروتین بزار هرشب یه قسمت رو بخوناگرم با ...

شعر نمیفهمم کلمات مهجور داره باید خیلی مطالعه داشته باشی و لذت نمی برم از خوندنش فقط خلاصه هاش میخونم فکر کنم باید به نثر بخونم که پول ندارم کتاب بگیرم

شعر نمیفهمم کلمات مهجور داره باید خیلی مطالعه داشته باشی و لذت نمی برم از خوندنش فقط خلاصه هاش میخون ...

منم به نثرش رو خونده بودم

آره کاغذ خیلی گرون شده .برای همین پیشنهاد دادم نسخه صوتی نثرش رو پیدا کنی.اما خب لذت خوندن کتاب کاغذی یه چیز دیگه هست.از کتابخونه هم میشه بگیری