2777
2789
عنوان

رفیق و اکس

74 بازدید | 17 پست

رفیقم وقتی میخاستم به کسی که دوسش داشتم پیام بدم خیلی شدید مخالفت کرد ولی من پیام دادم ولی نشد و طرف الان اکسمه ولی یه مدت بعد رفیقم با اکسم رفت تو رابطه و الان کاملا واقعی زل میزنه تو چشای من بدبخت و میگه دوسش داره و میخاد باهاش ازدواج کنه و داره اصرار میکنه اکسمبره خاستگاری منم فقط میریزم تو خودم شما بودین چیکار میکردین این رفیقم رفیق همهمه یروزام بوده و واقعا یجور خاصی بهش وابستم ولی خیلی بهش حس بدی پیدا کردم

در عمق این چشم ها انگار چیزهایی نهفته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سنتون کمه اون میخواد حرصتو دربیارهجفتشونو بلاک کن

ن بابا قضیه از این حرفا گذشته حدود یکی دوسال هست باهم در ارتباطن

خب تو چرا با دوستت در ارتباطی باز؟؟

نمیدونم فک کنم وابستش هستم من وضعیت خانوادگی جالبی هم ندارم همه چی رو میام به این رفیقم میگم با هیچکس دیگه ای هم دوست نیستم امتحان هم کردم ولی نتونستم با کس دیگه ای ارتباط خوب بگیرم

نمیدونم فک کنم وابستش هستم من وضعیت خانوادگی جالبی هم ندارم همه چی رو میام به این رفیقم میگم با هیچک ...

باهاش قطع ارتباط کنننن

اون با اکسته

فمینیست♀️عاشق نجوم و آسمون و ماه و ستاره ها ✨INFP🧚♀️

باهاش قطع ارتباط کنننناون با اکسته

تنها کاری که کردم ارتباطمون باهاش کمتر کردم ولی وقتی بیرون میبینمش کلا انگار نه انگار اتفاقی افتاده ولی وقتی میام خونه کلی به خودم فحش میدم و این اوضاع هیچوقت عوض نمیشه

نمیدونم فک کنم وابستش هستم من وضعیت خانوادگی جالبی هم ندارم همه چی رو میام به این رفیقم میگم با هیچک ...

باهاش قطع ارتباط کنننن

اون با اکسته

تنها کاری که کردم ارتباطمون باهاش کمتر کردم ولی وقتی بیرون میبینمش کلا انگار نه انگار اتفاقی افتاده ...

چرا باهاشی اخه دخترررررر

اون نباید با اون اکست وارد رابطه میشد