2777
2789
عنوان

اوتیسم خفیف

110 بازدید | 14 پست

مادرایی که کودک اوتیسم خفیف دارید

بچه هاتون الان در چه شرایطی هستن؟ میتونن صحبت کنن؟ میتونن کا ای شخصیشون انجام بدن؟ مدرسه عادی چطور؟ میتونن برن؟

لطفا سن بچه هاتون بگید و اینکه از چند سالگی صحبت کردن

۷ساله یکی ازبستگان ن حرف کم درحدتکرار.مدرسه نمیره.میسوزم هرروز.برادرزادمه

اوتیسم خفیف هست یا شدید؟

چون معمولا بچه های با سطح یک میتونن صحبت کنن

انشالله برادرزاده اتون هم تکلمش کامل میشه میتونه صحبت کنه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

پسرم توطیف خفیف.از دو سالگی بردم گفتار درمانی .دو سالگی تک کلمه هاش شروع شد ..الان کلاس چهارمه .تا الان همه نمراتش خیلی خوب بوده .خودم پابه پاش کار میکنم ..تقریبا مستقله ....ولی ضعف هایی هم داره .۸۰ درصد مثل همسناشه .تو ارتباط یکم ناپخته و ضعیف هست .یکم کند هست .یکم مهارت های حرکتیش ضعیفه ......

لابدشدیده ک نمیتونه حرف بزنه

من جایی که کا درمانی میرم منشی میگفت برادرم تا هفت سالگی تکلم نداشت بعد هفت سالگی زبونش باز شد الانم عادی زندگی میکنه

کار و گفتاردرمانی بردنش؟

من جایی که کا درمانی میرم منشی میگفت برادرم تا هفت سالگی تکلم نداشت بعد هفت سالگی زبونش باز شد الانم ...

واقن ؟راست میگی خدایی؟نمیدونم رومنمیشه بپرسم .همش جیغاش توکوچه میاد میشنوم دلم ریش میشه.کاش برادرم عقیم بود .هعی

واقن ؟راست میگی خدایی؟نمیدونم رومنمیشه بپرسم .همش جیغاش توکوچه میاد میشنوم دلم ریش میشه.کاش برادرم ع ...

الهی 💔

باید کار و گفتاردرمانی میبردنش خیلی تاثیر داره

بچه حداقل یاد میگیره کارای شخصیش رو خودش انجام بده و اینکه کمی احساسات و هیجان اتش کنترل کنه

الهی 💔باید کار و گفتاردرمانی میبردنش خیلی تاثیر داره بچه حداقل یاد میگیره کارای شخصیش رو خودش انجام ...

متاسفانه نااگاهن .الانم بچه یکسره گوشی تودستشه نمیدونم چرا سوادندارن محاله دکترنگفته باشه گوشی رو .اصلابچه مگ هرچی گفت بایداجراکرد؟وقتی ووشی سمه بایدقایم کردازبچه.ایناگفتاردرمانم میزون نبردن مردم ازدوسالگی میبرن اینا از۴سالگی .هرچی ام میشدمیگفت ن فلان بچمونم ازوسایل خوشش میومدوفلان هی قابلمه میکرد

متاسفانه نااگاهن .الانم بچه یکسره گوشی تودستشه نمیدونم چرا سوادندارن محاله دکترنگفته باشه گوشی رو .ا ...

چقدر ناراحت شدم

امیدوارم روز به روز بهتر بشه

واقعا شرایط سختیه به عنوان یه مادر میگم پذیرش این موضوع سخته آدم دوست نداره باور کنه بچه اش متفاوته

خدا بهشون صبر بده و کمکشون کنه