2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

52 بازدید | 5 پست

همش حس ناکافی بودن و نقص دارم

کاش هیچوقت توی این شهر نبودم

توی این شهر بودن خیلی بیشتر از توی این خانواده بودن ازارم میده

از اونور خاهرم انقدر بی تفاوته اصلا درک نمیکنه ما در چ شرایطی هستیم داره ازارم میده

داداشمم ک کلا بدتر

بقیه خواهر برادرهام هم سر زندگیشون هستن

خیلی خسته شدم والا

زیر سی سال تو تاپیکهای من شرکت نکنه و نظر نده لطفا ممنونم❤️🤗مردای غیر منطقی و مزه پرون هم همینطور سپاس🙏تا حالا شده ی چیزی را انقدر دوست داشته باشین ک دلتون بخاد قورتش بدین بره تو قلبتون توتک تک سلول هاتون؟من این حسو ب قرآن پیدا کردم دقیقا از دی ماه ک تصمیم گرفتم بپذیرم خدایی وجود نداره و بزارم کنار درونم ریشه دواند💕

اخه بچه انقدر بی تفاوت و بی مسئولیت

فقط خدا ساختش تیپ بزنه ارایش کنه ی کارت مفت بزاره توجیبش وبره بگرده

با بچه ها هرهر کرکر کنع ی گوشی شبانه روز دستش باشع

میگم امسال سال اخرته بشین درس بخون رشته خوب بری موزییی هیچی نمیگه و میره

میگم درس بخون لااقلامسال مدرسه خوب بری

میگه بچه های کلاسمون ک قبلا تیزهوشان بودن اونا هم قطعا دبیرستان میرن تیزهوشان نمیخام ببینمشون

از اونور مسئولیت داره نمیخام

از اونور مدرسه نمونه شبیهپادگان نظامیه در صورتی ک اینطور نیست

این فقط تنبل و بی مسئولیته

خسته شدم ازش

زیر سی سال تو تاپیکهای من شرکت نکنه و نظر نده لطفا ممنونم❤️🤗مردای غیر منطقی و مزه پرون هم همینطور سپاس🙏تا حالا شده ی چیزی را انقدر دوست داشته باشین ک دلتون بخاد قورتش بدین بره تو قلبتون توتک تک سلول هاتون؟من این حسو ب قرآن پیدا کردم دقیقا از دی ماه ک تصمیم گرفتم بپذیرم خدایی وجود نداره و بزارم کنار درونم ریشه دواند💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون روی خودت کار نمیکنی...

از چ نظر؟

همون حس ناکافی بودن داری مثلا..باید روش زندگیت کلا عوض کنی بابد ویندوز مغزت همون ذهنت عوض کنی

خب چجوری