یکی از آرایشگر هایی که مامانم قبلا پیشش میرفت ی فایل فرستاد که این عکسه بازش کن و بعدش پاکش کن،مامانمم رو حساب اینکه اشناس باز کرده بود و وارد ی صفحه گوگل مانند شده بود،بعدش اومده بود بیرون،به من که گفت من سریع بلافاصله بعد از نصب برنامه رو پاک کردم،ممکنه گوشی توی این فاصله هک شده باشه؟یا اینکه وقتی حذف کردم برنامه رو همچنان دسترسی داشته باشه؟