2777
2789

بالاخره عقدی یا نامزدی؟؟؟؟

والا اینجا به دوست پسر میگن شوهر

به شوهر میگن نامزد

به نامزد میکن پارتنر😂

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چرا جداشین؟

بعد از عقد کلی ازم ایراد گرفت لاغری . یه سال از من بزرگتری تنبلی هر روز یه ایراد میگفتم باشه حلش میکنیم اما ۲ روز خوب بود دوباره سر هیچیزی تحقیرم میکرد میگفت تو نمیتونی درست شی . منم از انگیزه می افتادم مثل باتلاقی که هر روز بدتر فرو میرفتم جای اینکه بیام بالا اعصاب خوردی باعث میشد بدتر اشتهام خراب شه . میومدم حرف بزنم نمیشنید حرفامو یه هفته خوب بود باز تو بحثا میکوبید تو صورتم اخرم از بس بحث شد رفته بود زیر زیرکی با عشق سابقش درد و دل میکرد بعدم دست به یکی کردن منو طلاق بده .

آخه چرا چیشده چ مشکلی داره

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

بعد از عقد کلی ازم ایراد گرفت لاغری . یه سال از من بزرگتری تنبلی هر روز یه ایراد میگفتم باشه حلش میک ...

خوب اون قلبا دوستت نداشته

وقتی مرد شروع به ایراد گرفتن و تحقیر کردن میکنه ، داره نشون میده که نمیخواد ادامه بده و پشیمون شده

وگرنه شمارو دیده و پسندیده که اومده خواستگاری و تا عقد پیش رفتین

چطور با این وجود میگی دوسش داری؟؟ مخصوصا قبلا هم گفتی خیانت کرده

وقتی فهمیدی با اکسش در ارتباطه خودت باید شخصیت خودت رو حفظ میکردی و جدا میشدی

خودت رو چقدر کوچیک میکنی

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
خوب اون قلبا دوستت نداشتهوقتی مرد شروع به ایراد گرفتن و تحقیر کردن میکنه ، داره نشون میده که نمیخواد ...

شما وقتی نمیدونین شرایطو چطور انقدر با لحن تند با یه ادم دلشکسته صحبت میکنین . عقدم میفهمی؟ دوس دخترش نیستم که اویزون باشم ..

شما وقتی نمیدونین شرایطو چطور انقدر با لحن تند با یه ادم دلشکسته صحبت میکنین . عقدم میفهمی؟ دوس دختر ...

خب عقد باش

اصلا زنش باش ده تا بچه هم داشته باش

وقتی میفهمی خیانت میکنه و هنوز باهاشی داری خودتو کوچیک و بی شخصیت میکنی

وقتی قبول میکنی یعنی لیاقتت همینه

خودت میگی همش تحقیرت میکنه و ازت ایراد میگیره

واقعا نمیفهمم چرا باهاش موندی

خب عقد باشاصلا زنش باش ده تا بچه هم داشته باشوقتی میفهمی خیانت میکنه و هنوز باهاشی داری خودتو کوچیک ...

منتظر بودم شما نظر بدی . شخصیت نداشته شما از لحنتون مشخصه زیر پست من چیزی ننویسین .