2777
2789
سوالت چیه

حدود یک ماه پیش

من توی شب با ماشینم از پشت به ی ماشین دیگه زدم

بعد گفتم نگیم افسر بیاد و اینا قبول کرد

از من و صحنه تصادف و پلاک و گواهینامه ام فیلم گرفت

گفت لامپ برای خونم خریدم پشت ماشینه شکسته باشه باید خسارت بدی

ضربه محکم نبود

من چک کردم ماشینش هیچی نشده بود و رنگ ماشینش رنگ ماشین منو گرفته بود یکم

تهش شاید ۵-۶ میلیون هزینه میشد

بعد یارو زنگ زده میگه بردم صافکار ۱۷ میلیون شده باید بدی من قبول نکردم پول زور بدم گفتم بریم بیمه گفت باشه

فرداش زنگ زد گفت بریم بیمه گفتم من سرکارم نمیتونم بیام فردا بریم گفت فردا من نیستم و ....گفتم باشه هر وقت دوتامون بیکار بودیم بریم

بعدش ی تکست بهش دادم قبل اینکه بریم بیمه

بریم پیش صافکار آشنای من ببینیم چقدر میگه

دیگه جواب نداد

شبش قاطی کرد گفت که من لنگ پول تو نیستم ماشین خانوممه منو فقط داری اینور اونور میدوئونی و ...اصلا خودم میدم پولو ولی بدون راضی نیستم.. من گفتم خب عزیز من بهت گفتم بریم صافکار و بیمه تو قبول نکردی و قصد من این نبود که اذیت کنم

دوباره دو هفته بعد تکست داده سلام من ماشین رو خودم درست کردم ۱۵ میلیون هم دادم ولی بدون راضی نیستم

بهش زنگ زدم دیدم بلاکم کرده و جواب نداد

دوباره بعد ی هفته زنگ زده تو فکر کردی بچه زرنگی و ......من راضی نیستم ایشالا این پولو تو یه جای دیگه پرداخت میکنی و توهین کرد بهم... قطع کرد

یک ساعت بعد تکست داد من فیلم و عکس صحنه تصادف رو بردم کلانتری کروکی کشیدم شنبه هم میرم شکایت میکنم پیگیری میکنم تا آخر

الان میتونه شکایت کنه..یا تهدیده...؟ چون من نمیخوام شوهرم بفهمه ماشین به نام اونه در یک قدمی طلاقیم و نباید بهونه دستش بدم

حتی پولم گذاشته بودم کنار برای ماشین خودمون

ولی الان همه چیز بهم ریخته

🔪درخواست دوستی قبول نمیکنم🔪                                      حتی شما دوست عزیز  🌺

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید