2777
2789
عنوان

اضطراب شدیدددد

108 بازدید | 16 پست

چطور از شرش خلاص بشم؟؟؟ از 10،12سالگیم باهامه...

روانپزشکی که ویزیت آنلاین انجام بده و خیلی کارش خوب باشه سراغ ندارین؟

ای خدا غصـــه نخور! از تو فراری نشدم!... بعد از آن حادثـــه در کفر تو جاری نشدم ... با وجودیکه به حکم تـــو دلم زخمی شد ... شاکی از اینکه مـــرا دوست نداری نشدم ...🫂

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

بهت قرص میده فایده نداره سعی کن خودتو حال خودتو خوب کنی

علت اضطرابت چیه؟

من سعی کردم تروماهام رو پیدا کنم و حلشون کنم اسنجوری خوب شدم

یوگا و تنفس دیافراگمی و خوردن به موقع قرص ویتامین و منیزیم هم خیلی موثرههه

یه صلوات برای شفای تمام بیماران

من داستم الان هیلی بهترم دارو مصرف کردم

دکترت کی بود

ای خدا غصـــه نخور! از تو فراری نشدم!... بعد از آن حادثـــه در کفر تو جاری نشدم ... با وجودیکه به حکم تـــو دلم زخمی شد ... شاکی از اینکه مـــرا دوست نداری نشدم ...🫂

ببین من اینطوری بودم که حتی وقتی آروم نشسته بودم تو خونه و مسئله مهمی پیش نیومده بودم اظطراب داشتمرف ...

چند وقت دارو خوردی؟ منم همینم..

از پزشکت راضی بودی؟

بهت قرص میده فایده نداره سعی کن خودتو حال خودتو خوب کنیعلت اضطرابت چیه؟من سعی کردم تروماهام رو پیدا ...

الان نزدیک 20 ساله دارم... خودم نتونستم و احساس میکنم همینطور داره بدترم میشه

چند وقت دارو خوردی؟ منم همینم..از پزشکت راضی بودی؟

من چون استرس کنکورم قاطی شده بود

حدود ۲ سال خوردم

سنگین هم نبود قرصا(عوارض جانبی اصلا نداشت)

دکترم خوب بود(دوزی که میداد خیلی خوب بود)

اگر تهرانی اسمش بگم بهت

دکتر عاقلتر مشهد

راضی بودی ازش؟اگه خوبه ویزیت آنلاین بشم منم

من چون استرس کنکورم قاطی شده بودحدود ۲ سال خوردمسنگین هم نبود قرصا(عوارض جانبی اصلا نداشت)دکترم خوب ...

نه تهران نیستم ولی اسمش بگو تو اینترنت ببینم شاید آنلاینم ویزیت کنه❤️

نه تهران نیستم ولی اسمش بگو تو اینترنت ببینم شاید آنلاینم ویزیت کنه❤️

دکتر بابک جعفری

نیکان شرق رفتم پیشش

فقط باید با تمام جزئیات احوالت رو توصیف بکنی

و انتظارات هم با توجه به موقعیت بهش بگی (مثلا دوز دارو رو جوری بده که خواب آور نباشه و ....)

این اختلال راحت درمان میشه ، نگرانش نباش عزیزم ♡

دکتر بابک جعفرینیکان شرق رفتم پیششفقط باید با تمام جزئیات احوالت رو توصیف بکنیو انتظارات هم با توجه ...

مرسی عزیزم😍