2777
2789
عنوان

مشاور کنکور

52 بازدید | 2 پست

🍏 سیب ترش؛ یک مجموعه برای بخشهای مختلف مسیر کنکور

اگه دنبال مجموعهای هستی که آموزش و مشاوره رو در کنار هم داشته باشه، سیب ترش چند بخش مختلف رو پوشش میده:

🎓 مشاوره و برنامهریزی خصوصی

برنامهریزی شخصیسازیشده، پیگیری روند مطالعه، ارتباط با مشاور و بررسی گزارشکار از بخشهای خدمات مشاورهای مجموعه است. گزارشکارها برای بررسی میزان مطالعه، تستها و روند اجرای برنامه استفاده میشن و مشاور بر اساس روند دانشآموز بازخورد میده.

📚 کلاس و دورههای آموزشی

از جمله دورههایی که سیب ترش معرفی کرده، دوره جامع سالیانه، نکتهوتست و دوره امتحانات نهایی برای پایههای مختلفه.

📱 اپلیکیشن سیب ترش

اپ مجموعه هم برای دسترسی به محتوای آموزشی و امکانات مختلف سیب ترش استفاده میشه و در نسخه جدید، بخش «مهتا» به آن اضافه شده.

🩵 مهتا

این بخش شامل ربات تخمین رتبه، معرفی ویدیویی رشتهها و اطلاعات مربوط به آنها و آموزش اصول انتخاب رشته است. خود سیب ترش هم تأکید کرده که تخمین رتبه، نتیجه قطعی نیست.

🎯 در کنار اینها، کانال سیب ترش محتوای آموزشی، نکات مطالعه و تستزنی، تجربه دانشآموزان و مصاحبه با رتبههای برتر را هم منتشر میکند.

🚨 اگه کنکوریای، این اسم رو یه گوشه ذهنت داشته باش: 🍏 «سیب ترش»

ولی چرا سیب ترش؟

چون کارشون فقط این نیست که بگن «بیشتر درس بخون!» 😅

تیم سیب ترش برای بخشهای مختلف مسیر کنکور، هم مشاوره و برنامهریزی داره و هم دورههای آموزشی متنوع.

👥 اگه دنبال همراهی و برنامهریزی هستی، میتونی سراغ مشاوره خصوصیشون بری.

📚 اگه بیشتر دنبال آموزش و دورهای، بسته به نیازت گزینههای مختلفی دارن؛ از دوره جامع سالیانه و نکتهوتست (RGB) گرفته تا دورههای امتحانات نهایی / نسخه ۲۰.

🔥 برای شروع از پایه هم آرتیست رو معرفی کردن و برای کسایی که دیرتر وارد مسیر شدن، فینیشر رو دارن.

یعنی قرار نیست همه دانشآموزها دقیقاً از یک مسیر جلو برن؛ میتونی دورهای رو بررسی کنی که با شرایط و مرحلهای که توش هستی، هماهنگتره.

و یه نکته خوب دیگه؟ 👀

قبل از اینکه تصمیم بگیری، میتونی محتوای کانالشون رو ببینی؛ آموزش، تست، نکات کنکوری، تجربه رتبهها و مطالب مختلف مربوط به مسیر کنکور هم منتشر میکنن.

پس اگه هنوز داری با خودت میگی:

«از کجا شروع کنم؟»

«چجوری برنامهریزی کنم؟»

«کدوم دوره به دردم میخوره؟»

🍏 شاید بد نباشه یه سر به سیب ترش بزنی و خودت بررسیشون کنی.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/