2777
2789
عنوان

زندایی عنم

199 بازدید | 39 پست

بچه ها اومدم خونه بابا بزرگم عن خانم اومده نشسته بهم میگه وااااا چیکار کردی انقد پوستت سیااااااااه شده زشت شدی

خب به توچه عن تو خوشگل باش

انگار خودم آینه ندارم

جوابشو ندادم الان آتیش گرفتم کاش یچیزی میپروندم بهش

دفه ی بعدی چی بهش بگم دلم خنک شه؟

چون این عن بازم یه گهی میخوره

خدایا مامانم حالش خوب بشه و سایه ی جفتشون روی سرم باشه .. من میدونم که تو معجزه مییکنی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگو شما همیشه به ما محبت دارین زندایی جان،چشماتون قشنگ می بینهمؤدبانه جوابش رو دادی و کسی هم نمی تون ...

نه اصلا دوس ندارم مودب باشم در قبالش چون کارش همینه هرچی میشینه به همه گیر میده بشدت بیشعوره

میخوام جوری باشم همه بفهمن نباید بهم چیزی بگن وگرنه میپرم بهشون

خدایا مامانم حالش خوب بشه و سایه ی جفتشون روی سرم باشه .. من میدونم که تو معجزه مییکنی

بگو آینه نداریم تو خونه مرسی شما جاشو پر میکنی😒

افرین اینم خوب بود

بگو پوست چه اهمیتی داره بزار سیاه باشه مهم اینه ادم پیش خدا و بقیه رو سیاه نشه با یه لبخند ملیحححح ب ...

بیخود کرد اینجوری مودبانس میخوام مثل خودش جوابش بدم

بگو من پوستم سیاهه بعضیا ذاتشون سیاهه، مرسی که جای اینه دستشویی رو پر کردید

مرسییییی ایوللل

باید بهش میگفتی توام قیافت شبیه گوزِ سر چاهار راهه😑

اینو دوس داشتم باریکلا😂😂😂