2777
2789

چقدره

یکی از عزیزانم چندین ساله بیماره و هم خودش اذیت میشه هم ما لطفا اگه حوصله داشتین دعا کنید و صلوات بفرستید خوب خوب شه و زندگی ش رو براه و مثل بقیه عادی شه ،انشالله شمام هر دعایی داری ن مستجاب بشه (الهی آمین)

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

برو درخواست برداشتتو لغو کن بعد حسابتو میلی پرو کن و از اونجا برداشت بزن

برای دیگران خوب بخواه تا خدا برات خوب بسازه🙃با زمین خوردن دیگران ما بلند نمیشیم...🫠من تک تک آدم های مهربون روی زمین رو دوست دارم و براشون آرزوی خوشبختی میکنم😍 من عاشق زندگیمم با همه سختیاش💙خداجونم مرسی که نزاشتی حسرت چیزی به دلم بمونه😘و مطئمنم بازم حواست بهم هست تا به بقیه آرزوهام برسم🥰💫

برو درخواست برداشتتو لغو کن بعد حسابتو میلی پرو کن و از اونجا برداشت بزن

میترسم اینطور کنم

اخه تو مرحله ی ریختن حسابه نوشته در حال انجام

میلی پرو هزینه ای باید پرداخت کنم چطوره میشه توضیح بدین

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😢وای نه

حالا فعلا چون مردم هجوم نبردن برای برداشت پول و خیلی ها هنوز خبر ندارن ممکنه پول شما رو واریز کنند.

ولی در کل این پلتفرم ها عاقبتشون از الان مشخصه. طلایی رو به مردم فروختند که وجود خارجی نداره.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش
میترسم اینطور کنماخه تو مرحله ی ریختن حسابه نوشته در حال انجاممیلی پرو هزینه ای باید پرداخت کنم چطور ...

برو توی تاپیک اخرم کاربر از سارا بپرس یه لینکی گزاشته اونو بخون

میری درخواستتو لغو میزنی پول میاد توی کیف پولت بعد تبدیل به میلیش میکنی و میری توی بخش پروفایل حسابتو میلی پرو میکنی هیچ هزینه ای هم نداره همون موقع هم وارد حسابت میشی الکی نوشته 7 روز، شرایطشم اینه10میلی داشته باشی

بعد دیگه مثل قبل میفروشی و برداشت میزنی

منم الان اینکارو کردم میگن میاد دیگه نمیدونم

برای دیگران خوب بخواه تا خدا برات خوب بسازه🙃با زمین خوردن دیگران ما بلند نمیشیم...🫠من تک تک آدم های مهربون روی زمین رو دوست دارم و براشون آرزوی خوشبختی میکنم😍 من عاشق زندگیمم با همه سختیاش💙خداجونم مرسی که نزاشتی حسرت چیزی به دلم بمونه😘و مطئمنم بازم حواست بهم هست تا به بقیه آرزوهام برسم🥰💫

برو توی تاپیک اخرم کاربر از سارا بپرس یه لینکی گزاشته اونو بخونمیری درخواستتو لغو میزنی پول میاد توی ...

الان شما این کارو کردین پولتونو ریختن؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان شما این کارو کردین پولتونو ریختن؟

والا منم یساعت نشده اینکارو کردم، هنوز که نه

والا منم یساعت نشده اینکارو کردم، هنوز که نه

عزیزم اگه اومد حسابت به من خبر بده

راستی پروسه ی لغو درخواست و خرید میلی و میلی پرو کردن و دوباره برداشت زدنتون چقدر طول کشید

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم اگه اومد حسابت به من خبر بدهراستی پروسه ی لغو درخواست و خرید میلی و میلی پرو کردن و دوباره برد ...

همش دوسه دقیقه هم نشد چیز خاصی نیست

باشه اینجا فردا بهم یاداوری کن چون من گم میکنم