2777
2789
عنوان

شما جای من

154 بازدید | 41 پست

شما جای من باشین با همچین زندگی و شوهری کنار میاین یا طلاق ترجیح میدید؟

شوهری که لاشی به تمام معناس هیچ تلاشی برای آینده نمیکنه

همش بیکاره تو خونس منتظر اینه ک فقط به من طعنه و کنایه بزنه

تو جمع خانوادش منو میشکنه و ضایع میکنه بعد از من توقع احترام داره

یه کیف پر چاقو و قمه قایم کرده تو خونه برای ترسوندن من سر و صورتش پر جای چاقوعه با چاقو بی دلیل میزنه تو سر خودش

رفیق بازه

مدام حرف از خودکشی میزنه

هر شب مست ساعت یک و دو شب برمیگرده هذیون میگه و توهم میزنه و تا جان دارم کتکم میزنه

با این همه در کمال پر رو گری توقع احترام ازم داره شما جای من باشین چیکار میکنین؟

دختر پائیز ..🍂🍁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه چیز بستگی به شرایطم داره اگه شاغل باشم یا حداقل پولی داشته باشم و خانواده حمایتگری داشته باشم و بدونم ک منو اضافی نمیدونن و نمیزنن تو سرم و ازم حمایت میکنن و کمکم میکنن آره در غیر این صورت اصلا

هیچ وقت تو این سایت نگفتم به کسی جدا شو ولی واقعا امنیت روانی و جانی نداری کنارش برو زندگی با این آد ...

بخدا تازه من نصفشو نوشتم هر روز تو خونه ب پدر مادرم بی احترامی میکنه فحشای بدی میده ب خودم ب خانوادم عکس قمه هاشو ببینین وحشت میکنین

دختر پائیز ..🍂🍁

همه چیز بستگی به شرایطم داره اگه شاغل باشم یا حداقل پولی داشته باشم و خانواده حمایتگری داشته باشم و ...

ن خانوادم همه جوره حمایتم میکنن حرفه ام یاد میگیرم هنوز نوزده سالمه

دختر پائیز ..🍂🍁

چه خوب ولی به نظرم اول برو مشاوره بعد شوهرتم ببر اگه درست نشد مشاوره خودش میگه طلاق بگیرید

عزیزم این اصلا مشاوره نمیاد میگه مگه من دیوونم

دختر پائیز ..🍂🍁

عزیزم این اصلا مشاوره نمیاد میگه مگه من دیوونم

مث شوهر منه😐😂

باز سعی کن راضیش کنی اگه راضی نشد خودت تنها پیش یه مشاور خوب برو بگو شوهرم نمیاد همه خصوصیات خودت و شوهرتم بگو بهش