2777
2789
عنوان

غذای مهمونی

36 بازدید | 14 پست

دخترخاله پسرخاله هام قراره بیان خونم در حد ۱۵ نفر مهمون دارم میخوام زرشک پلو با مرغ درست کنم

پیش غذا بنظرتون سوپ خوبه؟

دوست دارم سوپ هم درست کنم

ولی میگم سوپ نکنه مناسب این فصل نباشه

خوبه یا چیز دیگه ای درست کنم

خیلیم عالیه

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی چی سوپ مناسب این فصل نباشه ؟ سوپ مگه فصلیه بعضی سوالاتتون واقعا مسخرسدوست داری الکی تاپیک بزنی ...

اخه همینجا سرچ کردم گفته بودن تو هوای گرم نمیچسبه

بیشتر سالاد ماکارانی خوبه

الان هوا گرمه؟ سوالاتت عجیبه بخدا

چرا انقدر عصبانی؟!!😬😬

جالبه دانشجوی روانپزشکی هم هستی

یه که آروم تر عزیزم😁

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

عاليه

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ 🩷خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش🤲 الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها 💚.یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)💙🩵❤️🩷

من گو بخورم دانشجو باشم خوبه؟

😂😂دور از جون عزیزم

ببخشی اگه ناراحتت کردم ولی به خدا انقدر عصبانیت برای دانشجوی روان پزشکی که هر روز ممکنه کیسای عجیب زیادی ببینه خوب نیست

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃