2777
2789
عنوان

بوی زیر بغل ام

179 بازدید | 14 پست

از وقتی جوش شیرین استفاده کردم رفته سه دقیقه میزاشتم بمونه خیس میشد با اینکه حمام میرفتم ولی بازم بو میدادم از سرکه سیب حنا زاج و...استفاده کردم ولی موقتی بود ولی از وقتی جوش شیرین استفاده کردم قطع شد یه بسته ی کامل اش رو استفاده کردم هردفعه یه مقدار میزدم

مام نمیزنی چرا؟

چه دروغ عجیبی بود اینکه گفتند همه چیز میگذرد،اما بعضی چیزها از آدم نمی گذرند.بعضی درد ها نمیروند،فقط آن قدر ساکت می شوند که خیال میکنی درمان شده ای.بعد یک شب،درست وقتی همه چیز آرام است،برمیگردند و چنان گلویت را می فشارند که میفهمی تمام این مدت، درد فقط منتظر فرصتی بوده است تا دوباره خودش را به تو ثابت کند.🙂💔

جوش شیرین مثل پودربچه میزنی؟

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مام نمیزنی چرا؟

مام چی خوبه بخریم ک خوشبو و ماندگار باشه؟

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

مام چی خوبه بخریم ک خوشبو و ماندگار باشه؟

واسه من شون صورتی هست از اونمدلایی که میپیچونی عین کرم مرطوب کننده میاد بیرون. واقعا تا وقتی برم حموم اثر داره. البته به میزان تعریق هم بستگی داره معمولا من زیاد عرق نمیکنم. آمبرلا و داو هم خوبه

چه دروغ عجیبی بود اینکه گفتند همه چیز میگذرد،اما بعضی چیزها از آدم نمی گذرند.بعضی درد ها نمیروند،فقط آن قدر ساکت می شوند که خیال میکنی درمان شده ای.بعد یک شب،درست وقتی همه چیز آرام است،برمیگردند و چنان گلویت را می فشارند که میفهمی تمام این مدت، درد فقط منتظر فرصتی بوده است تا دوباره خودش را به تو ثابت کند.🙂💔

مام صابونی رکسونا و داو خیلی عالین

عزیزم من فقط صابونی میتونم استفاده کنم داو بهتره یا رکسونا ؟همیشه رکسونا استفاده میکردم خیلی خوب بود دوست دارم ایندفعه داو بگیرم کدوم بهتره

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ 🩷خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش🤲 الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها 💚.یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)💙🩵❤️🩷

عزیزم من فقط صابونی میتونم استفاده کنم داو بهتره یا رکسونا ؟همیشه رکسونا استفاده میکردم خیلی خوب بود ...

گلم من از جفتش راضیم، منم همیشه رکسونا میزدم ولی اینسری داو گرفتم خیلی خوب بود

گلم من از جفتش راضیم، منم همیشه رکسونا میزدم ولی اینسری داو گرفتم خیلی خوب بود

ممنونم عزیزم سلامت باشی همیشه ان شاءلله

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ 🩷خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش🤲 الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها 💚.یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)💙🩵❤️🩷

خواهش میکنم گلم، همچنین شما😘

ممنونم