2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم 😭

391 بازدید | 35 پست

خیلی اعصابم و حالم خرابه پارسال فهمیدم پسره که دوسش دارم با یه دختر ۱۷ ساله ی پولدار تو رابطست باهم همکار بودن دختره ام مخشو زد دختره انقد خوشگله اونوقت من قدم بلنده خیلی بلنده نزدیک ۱۹۰ و دختره ۱۵۸ هست و تپله و من خیلی لاغرم موهاش تا زیر باسنشه ولخت خیلی هم سلطیه و زرنگه پسره داره براش میمیره اونوقت واسه من میخنده که من ۲۴ سالمه و هیچی نیستم😔واقعا هم همش خونه موندم و خودمو بخاطر قدم حبس کردم یه جا ام رفتم فروشندگی که پسره واسطه شد منو معرفی کرد بیرونم کردن گفتن بدرد ما نمیخوری همش استرس داری دزدی میکنن نمیفهمی هُلی اجتماعی نیستی و آبرومو پیش پسره بردن و اونم ولم کرد رفت با اون دختره🙂

همیشه مسخرم میکنه و میگه دیگه پیرزن شدی و همچنان برای دختره میمیره ...

هنوزباهاش درارتباطی؟

استایل خوب بزن

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توی جهان همون یدونه پسر هست

یکی از سخت ترین کارهای دنیا چال کردن آرزو هاست نه آرزو های ماورایی بلکه آرزو هایی که واسه جامعه اصلا آرزو حساب نمیشه و اصلا دغدغه ای مثل اون ندارن که اسمش بشه آرزو

برو پیش روانشناس مشکلات روحیتو حل کن و وارد جامعه شو.

زندگیتو بساز درستو بخون شاغل شو

اون بیرون کلی فرصت منتظر توعه

این خودش یه تلنگره عزیزم به خودت بیا

متاهل و متعهد.عشقم همسرم ❤️❤️❤️ درخواست نده بی همه چیز 😒

برو پیش روانشناس مشکلات روحیتو حل کن و وارد جامعه شو.زندگیتو بساز درستو بخون شاغل شو اون بیرون کلی ف ...

از کجا روانشناس معتبر باید پیدا کرد من واقعا تو تصمیماتم تردید دارم به کسی هم اعتماد ندارم

شاید عمه پسرا عاشق دخترای کم سن پولدارن و من واسشون پیرم ...تا موفق شم ۳۰ سالم میشه

30 سال که اوج زیبایی یه زنه

چرا پیری؟

متاهل و متعهد.عشقم همسرم ❤️❤️❤️ درخواست نده بی همه چیز 😒