2777
2789
عنوان

قرص دپاکین 500

29 بازدید | 11 پست

من گاهی وقتا اضطراب میگیرم و الان درگیرشم؛ اضطرابی که همراه با بی اشتهایی تهوع و گاها استفراغ، خشکی دهان و بی قراریه.
به روانپزشک توضیح دادم همشو و برام دپاکین 500 و الانزاپین 2.5 نوشت
میخواستم بدونم دپاکین دقیقا چیکار میکنه برای من؟

من برا تنظیم خلق میخوردم چون خیلی خلقم بالا پایین میشد

بعد ۶ ماه حالم خوب میشد ولش میکردم باز بعد ۶ ماه علائم بیشتر میشد شروع میکردم مصرفش

خوبه ها درصورتی که کار و درس نداشته باشی که بخوای روش تمرکز کنی چون کلا تمرکزتو خیلی کم میکنه یه حال بیحس نه خوشحال و نه غمگین بهت میده

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من برا تنظیم خلق میخوردم چون خیلی خلقم بالا پایین میشد بعد ۶ ماه حالم خوب میشد ولش میکردم باز بعد ۶ ...

احتمالا پزشک هم به همین دلیل برای من نوشته؛ امروز روز دومه که استفاده میکنم و اصلا هیچ تصوری از اثرش ندارم نمیدونم هم تا کی قراره ادامه بدم.
اثرش از چند روز بعدش شروع میشه؟

احتمالا پزشک هم به همین دلیل برای من نوشته؛ امروز روز دومه که استفاده میکنم و اصلا هیچ تصوری از اثرش ...

از یک چهارم قرص باید شروع کنی بعد یک هفته یا دو هفته به نصف قرص برسونی بعد دو هفته نصفه یک قرص کامل میخوری

از ماه اول اثرش شروع میشع

تا ۶ ماه هم باید مصرف کنی تا اثر واقعیش رو ببینی

سر خود هم مثل من قطع نکن

هر مشکلیم بود به دکترت بگو کم و زیادش میکنه

از یک چهارم قرص باید شروع کنی بعد یک هفته یا دو هفته به نصف قرص برسونی بعد دو هفته نصفه یک قرص کامل ...

دستورش رو پزشک اینطور نوشته که 4 روز یک چهارم، و بقیشو نصف (یعنی کامل اصلا نباید بخورم) البته که 2 هفته دیگه دوباره گفته بیا شاید از اون موقع کاملش کرد.
اوه اوه 6 ماه! واقعا زیاده.
نه اتفاقا تجربه کردم سرخود قطع کردنو، آسنترا 50 بعد 10 ماه استفاده قطع کردم یهو و تا 10 روز اینا پدرم در اومد دیگه کلا سرخود دارو قطع نمیکنم.

دستورش رو پزشک اینطور نوشته که 4 روز یک چهارم، و بقیشو نصف (یعنی کامل اصلا نباید بخورم) البته که 2 ه ...

نمیدونم ولی تجربه خودم میگه تا دوز کامل که دوز کامل شما نصف قرصه باید چند هفته طول بکشه. مثلا میتونستی از یک پنجم یا یک ششم قرص شروع کنی

البته میتونی یک چهارم رو تا یک هفته طولش بدی بعد نصفه بخوری

منم آسنترا بهم نساخت یهو قطعش کردم کلا روانی شدم

ولی دپاکین با وجود اینکه تو زمان مصرفش خیلی گیج میشدم بعد ۶ ماه استفاده انگار بهتر میشدم

نمیدونم ولی تجربه خودم میگه تا دوز کامل که دوز کامل شما نصف قرصه باید چند هفته طول بکشه. مثلا میتونس ...

طبق دستور خود پزشک میخورم چون نسخه ای که داروخانه داده بود، روزی یک عدد بود. ماشالله انقدر هم گنده س یک چهارمش هم غولهicon آسنترا برای من اثر بدی نداشت موقعی که مصرف میکردم اما چون قطعش یهویی بود دیگه اوضاع خیت شد.
فعلا احساس گیجی ندارم نمیدونم برای منم اینطور میشه یا نه امیدوارم منم زودتر زندگی عادیمو تجربه کنم