2777
2789
عنوان

فک کنم خار دارم

74 بازدید | 2 پست

هیچ کسی منو نمیبینه اصلا دوست ندارم با مامانم و ابجیم برم بیرون ابجیم ۶ سال از من کوچک تره همه اونو میبینن مامانمم همش میگهههه وااای همه نگاه میکنن ب ابجیت خیلی غصه میخورم من تا حالا ی پیشنهادم نداشتم بگم خودم تصمیم گرفتم با کسی نباشم

مامانم میگه الان ک دیگه دوره زمونهای نیست کسی ازدواج سنتی کنه باید دوست بشی کسیو پیدا کنی ولی من نه خاستگار دارم نه با کسی دوست میشم اصلا الان حوصله این چیزا ندارما و خب حتما ی ایرادی دارم کسی سمتم نمیاد دیگه

ربطی نداره به اینکه تو ایراد داری پسرا تنوع طلب وراحت طلب شدن تقصیر یک عده خاصی از دختراست ولش کن اینجوری هم نیست کسی با هات دوست بشه درجا بیاد بگه بریم سر خونخ زندگی اینقررپسرا بیشعور شدن که ..

((حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‌ وَ نِعْمَ النَّصیرُ)) با اکانت قبلیم نتونستم بیام اکانت جدید ساختم :/
ربطی نداره به اینکه تو ایراد داری پسرا تنوع طلب وراحت طلب شدن تقصیر یک عده خاصی از دختراست ولش کن ای ...

خب هیچ کسی از من خوشش نمیاد حتی خاستگارم ندارم دختر عموهام همه براشون صف کشیدن چند وقت دیگه برای خواهرمم میاد

تو زندگیم بدبختی زیاد دارم ولی این موضوع رو انقدر مامانم بولد کرده برای منم مهم شده

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید