2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 25 پست
خب حرفم دوتا میشهاگه رفته باشه به خونوادش گفته باشه که من ۱۴تا میخوام خیلی زشته حرفم عوض شه

چهار تاهم بشه مهم نیست

بگو من از جانب خودم گفتم نظر پدرم فرق میکنه منم حرف پدرمو زمین نمیزنم

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد نمیگه دختره سدخود اومده یک حرفی زده؟

خب بگه

نه میگه دختر خانوم خرف پدر براش مهمه روی پدرش وانمیسته پس طرف من پدرشه خودشو جمع تر میکنه

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

من چند ماه پیش ازدواج کردم شوهرم که باهاش دوست بودم هیچ جوره به مهریه قانع نمیشد بهش گفتم تو ۳۸۲ تا برام بذار من بعدا میبخشمش

با اینکه پدرمادرم۱۱۴ تا میخواستن...

بعد از ازدواجم بهش گفتم خدا با اون بزرگیش میگه من نه تنها بنده هامو نمیبخشم بلکه یه جهنم براتون درست کردم که گناهکارا رو بسوزونم وقتی اون نمی بخشه من چرا ببخشم.

دختر آخه چرا چنین چیزی قبول کردی من خودمو به آبو آتیش زدم تا مهریه م سنگین باشه.

درسته مهریه خوشبختی نمیاره ولی اگه کم باشه بی ارزش میشی ووقتی ببینی مال بقیه زیاده ناراحت میشی.

من ۷ماه پیش ازدواج کردم شوهرم که باهاش دوست بودم هیچ جوره به مهریه قانع نمیشد بهش گفتم تو ۳۸۲ تا برا ...

من حقیقتا زیاد برام مهم نیس

نه خوشبختی میاره نه بدبختی

اونم با این قوانین مردسالارانه

من حقیقتا زیاد برام مهم نیس نه خوشبختی میاره نه بدبختیاونم با این قوانین مردسالارانه

اگه مهریه کم باشه تا اختلافی بینتون بیوفته ممکنه خونواده ش بگن بیا۱۴سکه شو بدیم ردش کنیم بره.

ولی اگه زیاد باشه کسی جرعت نمیکنه چنین حرفی بزنه بیشتر هم بهت احترام میذارن

مطمئن باش اگه کم باشه بعدا که ببینی بقیه دخترا بیشتره حس بد بهت دست میده

کلا دادگاه تا ۱۴تا بیشتر نمیده فک کنم

نه نه اصلا اشتباه نکن برای مردی که وضع مالیش بد باشه میشه ۱۴سکه و بعد از اون زندان نداره ولی اگه کسی حقوق کارمندی داشته باشه یا وضعش متوسط هم باشه باید کامل بده