2777
2789
عنوان

خرید آنلاین

21 بازدید | 8 پست

سلام روزتون بخیر

من میخوام یه جکت چرمی بگیرم قیمتش سه تومنه و نگرانم که نکنه چرمش زود خراب بشه و پاره بشه کسی تجربه خرید جکت چرم مصنوعی داشته ؟ راضی بوده از کیفیتش؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اگه چرم مصنوعیه ممکنه فقط بعد یه مدت پوسته پوسته بشه

من خودم خیلی دوس ندارم چون بیرونش تو هوای سرد وحشتناک یخ میکنه

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

اگه چرم مصنوعیه ممکنه فقط بعد یه مدت پوسته پوسته بشهمن خودم خیلی دوس ندارم چون بیرونش تو هوای سرد وح ...

همین نگرانم پوسته پوسته بشه ولی از طرفی سایتی که میخوام ازش خرید کنم قبلا هم خرید داشتم جنس کاراشون خوبه ولی بازم شک دارم

همین نگرانم پوسته پوسته بشه ولی از طرفی سایتی که میخوام ازش خرید کنم قبلا هم خرید داشتم جنس کاراشون ...

اون پوسته شدنش به این زودیا نمیشه فکر کنم مخصوصا اگر چرم نرم باشه

شاید بعد از یکی دوسال این اتفاق بیفته

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

اگه خوب نگهداری کنم دیرتر اتفاق میوفته؟

اره ازین واکسای چرم بگیر

من برا کفشم مارک pwax گرفته بودم بی رنگه

دیگه وقتی خیسه جایی نذار که کپک بزنه و ازینجور کارا توی گوگل سرچ کنی مراقبت چرم میاره