2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلا مردم جنوب رو خیلی دوست دارم

با نمک و خون گرم هستن

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان:) یادم نمی رود که همه عزتم تویی128🫀 میشه برای حل مشکلات زندگیم و موفقیتم یه صلوات بفرستید؟ کنکوری ۴۰۶🥴💔😂 من بلد نیستم از عشق پشیمان بشوم ؛انقدر پاي تو میمانم تا ویران شوم ..128❤️🩹- یا اباعبدالله (((درخواست دوستی قبول نمیکنمممم)))

نرفتم ولی خیلی دوست دارم شهر بوشهر رو بخصوص مردم نازنینشو

عاشق لباس محلی بوشهرم

هزار عیب و دو صد نقص در وجود من است تو با نگاه محبت مرا تماشا کن ......... ☘️☘️ کاربر قدیمی برای چندمین بار تعلیق شدم

مردماش درجه یک ،امکانات رفاهی کم .مردم خیلی مرفه نیستند ولی خوش گذرون و ساده و قانع .

عجیب مردمای خوبی داره .ما تمام مدارکمون و سوییچ رو میداشتیم تو ساحل میرفتیم شنا هیچ کس دست نمیزد به چیزی .

یک هفته اونجا بودم .بازم پیش بیاد حتما میرم بوشهر .مردم گناوه هم خیلی خوب بودند

مردماش درجه یک ،امکانات رفاهی کم .مردم خیلی مرفه نیستند ولی خوش گذرون و ساده و قانع .عجیب مردمای خوب ...

متاسفانه اصلا نمیرسن به امکانات شهر

وگرنه از دبی هم بهتر میشد

متاسفانه اصلا نمیرسن به امکانات شهروگرنه از دبی هم بهتر میشد

آره خیلی کم برخورداره و اصلا خرجش نمیکنند وگرنه با اون ساحل حسابی که داره ده برابر دوبی و این جزیره های بیخودی ترکیه هست .جز خوبی از مردمش هیچی ندیدم

چشم پاک هستن و اصلا دزد نداره یعنی احتمالا آنقدر کم داره که به پست ما نخورده .همسرم همیشه میگه بهترین سفرمون بود .

بیاید یه بار حتما❤️اگه رفتید یه سر به جزیره شیف هم بزنید

به امید خدا

چشم

من که از خدامه ♥️♥️

هزار عیب و دو صد نقص در وجود من است تو با نگاه محبت مرا تماشا کن ......... ☘️☘️ کاربر قدیمی برای چندمین بار تعلیق شدم