2777
2789

درامدش بستگی داره مثلا یکی میتونه تو بیمارستان و زایشگاه و مطب خصوصیش کار کنه یا حتی دادگستری و پزشکی قانونی
میتونن دکترا ی مامایی هم بگیرن استاد دانشگاه بشن
حتی دوره های متفاوت یه ماما میتونه ببینه و تو طب خصوصیش ارائه بده و دستگاه های مختلفم بیاره
برا اینکه میگن تا متخصص زنان باشه کسی پیش ماما نمیره خب وقتی مطب یه ماما از یه پزشک زنان مجهز تر و خدمات بیشتری ارائه بده درامدشم عالی میشه دیگه
مخصوصا الان ک یسری دستگاه ها و فعالیت های زیبایی و ...رو انجا میدن

من خیلی اطلاعی ندارم ولی تا جایی که برای انتخاب رشته ام تحقیق کردم بازار کاری خیلی خوبی نداره ، اکثرا توی بیمارستان ها کار میکنن با حقوق دولتی تعداد کمی مطب میزنن چون مردم ترجیح میدن برن پیش متخصص زنان و یا کارشناسان مامایی جا افتاده

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من خیلی اطلاعی ندارم ولی تا جایی که برای انتخاب رشته ام تحقیق کردم بازار کاری خیلی خوبی نداره ، اکثر ...

هرچی شغله بازار کارشون خوب نیست من موندم پس چی بازار کارش خوبه ، رادیولوژی، تغذیه، مامایی، هوشبری، علوم آز، کاردرمانی همه میگن بازارکارشون خوب نیست تنها رشته ای که گفتن خوبه پرستاریه که اونم کارش خیلی سخته

درامدش بستگی داره مثلا یکی میتونه تو بیمارستان و زایشگاه و مطب خصوصیش کار کنه یا حتی دادگستری و پزشکی قانونی

میتونن دکترا ی مامایی هم بگیرن استاد دانشگاه بشن

حتی دور های متفاوت یه ماما میتونه ببینه و تو طب خصوصیش ارائه بده و دستگاه های مختلفم بیاره

برا اینکه میگن تا متخصص زنان باشه کسی پیش ماما نمیره خب وقته مطب یه ماما از یه پزشک زنان مجهز تر و خدمات بیشتری ارائه بده درامدشم عالی میشه دیگه

مخصوصا الان ک یسری دستگاه ها و فعالیت های زیبایی و ...رو انجا میدن

هرچی شغله بازار کارشون خوب نیست من موندم پس چی بازار کارش خوبه ، رادیولوژی، تغذیه، مامایی، هوشبری، ع ...

ببین بذار اینجوری برات مثال بزنم ، رشته هایی مثل پزشکی و دندون وقتی تحصیلت تموم شد بدون سرمایه اولیه میتونی توی بیمارستان ها و کلینیکا کار کنی و یه درآمد متوسط روبه بالایی داشته باشی بعد با پولی که پس انداز کردی کم کم برای خودت مطب بزنی یعنی از صفر میتونی یه درآمد عالی برسی

ولی رشته های پیرا کلا پتانسیل درآمدی کمتری دارن و درآمد دولتیش زیاد نیست و تقریبا باهم یکیه ، اما اگه بتونی کارت رو توسعه بدی یعنی مطب شخصی بزنی ، تجهیزات بخری ، بری تو کارای واردات و صادرات میتونی از همون رشته هم درآمد عالی داشته باشی

اینکه میگن بازار کار این رشته ها کمتره یعنی علاوه بر اینکه تعداد کسایی که توی بخش خصوصی فعالیت میکنن کمتره ، جذب نیرو دولتی کمتری هم دارن

مثلا همون تغذیه نه اینکه نتونه مطب بزنه ، چرا میتونه اتفاقا از همون کارشناسی شماره نظام بهش میدن ولی وقتی میبینه کلی سرمایه باید بذاره و ممکنه توی رقابت با رقیب هاش که مطب دارن نتونه موفق بشه ممکنه ترجیح بده بره توی بخش دولتی

ولی در کل از فارغ التحصیل ها و کسایی که توی اون رشته مد نظرت فعالیت دارن تحقیق کن و در نهایت ببین کدوم رشته برات بهتره