2777
2789
عنوان

جوش صورت😑

133 بازدید | 6 پست

دوستان کسی نمیدونه برای جای جوش چی خوبه ؟بخاطر استرس کنکور صورتم داغون شده میخوام برم لیزر ولی نمیشه چون هنوز جوش میزنم چیکاااارکنم تروخدا راهنماییم کنید😢

تعداد رای : 2
نظرسنجی
1
1
50%
2
1
50%
3
0
0%

صابون تي تري يا نو باكتر 

محلول اريترومايسين+ژل مترونيد ازول

قيمتي م ندارن

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه یه نقطه ی خاص هست ک کل صورتو صابون و لایه بردار نزن اب پیاز خیلی تند و چندبار تو روز به همون نق ...

روی گونه هامه جوشای چرکی هستن  خیلیم دردمیکنن 😑جاشون بصورت لکه های قرمز میمونه لایه بردار تری دو نوروا چطوره بنظرتون؟

روی گونه هامه جوشای چرکی هستن  خیلیم دردمیکنن 😑جاشون بصورت لکه های قرمز میمونه لایه بردار تری ...

چال نشدن یعنی؟

منم مثل توام

اما طبق تجربه ای ک دارم چیزایی ک خوبن اسپری گلاب هر یک ساعت ی بار قرمزی جوشو خیلی کم میکنه و ژل مترونیدازلم عالیه کرم پودرم نوروا اکتی پور بزن

چیزای مختلفم رو پوستت نذار بدتر پوستو نازک میکنه تحریک میشمن خودم آ هاش آ میکرودرمو چندوقته میزنم راضیم تقریبا

ادمک لال نباش پرو باش  
چال نشدن یعنی؟ منم مثل توام اما طبق تجربه ای ک دارم چیزایی ک خوبن اسپری گلاب هر یک ساعت ی بار قرمز ...

ن چال نشدن .سرسیاه وریزن بعدچندروز بزرگ وچرکی میشن .الان جاهاشون روی صورتم مونده بصورت قرمزی وزخم.گلاب هم امتحان کردم .عرق کاسنی هم تادوماه خوردم اسفناج وسفیدآب گفتن خوبه ماسکشوزدم ب صورتم بدترهم شدم حساسیت دارم ب چیزای خونگی فکرکنم .هیچ راهی برام نمونده بایدراکوتان بخورم ولایه بردار نوروا بزنم 😑

ن چال نشدن .سرسیاه وریزن بعدچندروز بزرگ وچرکی میشن .الان جاهاشون روی صورتم مونده بصورت قرمزی وزخم.گل ...

حتما برو دکتر پوست 

منم میخام باز راکوتان بخورم البته بعد تابستون چون افتاب شدیده الان راکوتانم پوستو نازک میکنه میترسم بدتر شم

ادمک لال نباش پرو باش