2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از من بپرس

باشه مرسی.شوهرم 40روز پیش خونه نیمد خبردار شدم رفته زندان هم خودش هم خانوادش گفتن که ی کیف از تو ماشین دزدیده و... از شاکیم رضایت گرفتن و...چند روز پیشم خانوادش گفتن که شش ماه زندونی براش بردیدن و 20م پول نقد برا پول نقدش شک دارم اخه خیلی زیاده برا جرمش.بعد خونه مون مستاجریم اون زنگ میزد که برو اساس جمع کن ببر طبقه بالا بابام اینا منم چون خانوادش براش سند نمیذارن نرفتم خودش قهر کرده زنگ نمیزنه .منم خونه بابامم از بس حرص خودم بقران روی دیدن ندارم برم بیرون نمیدونم باید چکار کنم کجا برم خاستم از یکی که اطلاعات حقوقی دارم کمک بخوام که برا ازادیش چکار کنم 

البته خداییش کسی دیگه جای من بود طلاق میگرفت ولی چ کنم ی اتفاقاتی تو زندگیمون افتاد ماههای اخیر شوهرم دربدر شد که رو به این کار اورد ولی قبلش پسر خوبی بود شانس نیوردم 

احتمالا پرونده همسرت در دادسرا هست و باید برای آزادیش سند یا ضامن ببرید اون بیست ملیون هم رقم قرار صادره هست عزیزم تا سند یا ضامن نبرید آزاد نمیشه

من زن قانونم.قوی و مستقل و قدرتمندم
البته خداییش کسی دیگه جای من بود طلاق میگرفت ولی چ کنم ی اتفاقاتی تو زندگیمون افتاد ماههای اخیر شوهر ...

طلاق نه عزیزم کمی صبور باش

من زن قانونم.قوی و مستقل و قدرتمندم
احتمالا پرونده همسرت در دادسرا هست و باید برای آزادیش سند یا ضامن ببرید اون بیست ملیون هم رقم قرار ص ...

ن دادگاهه اخه اونسری داداشم رفت ادرس قاضیش و دادگاه دادن چون حکمشم بریدن فکر نکنم دادسرا باشه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز