2777
2789
عنوان

iui انجام دادم

89 بازدید | 7 پست

سلام شبتون بخیر

من ۹ ماهی میشه که عروسی کردم و از همون اوایل قصد بچه داشتیم

همسرم خانوادشون نازایی زیاده و خیلی استرسش رو داشت

دیگه گفت بیا از همین اول دنبالش بیافتیم

۶ ماه طبیعی رفتیم جلو که نشد

سه ماه هم دکتر قرص داد که بازم نشد

سونو واژینال رفتم هیچ مشکلی ندارم

عکس رنگی رفتم سالمم

همسرم هم آزمایش اسپرم داد مشکلی نداشت

دکتر گفت iui کنید

امروز رفتم iui

ولی از وقتی اومدم زیر شکمم خیلی تیر میکشه و درد میکنه

شوهرت آزمایش dfi هم داد؟

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

درد طبیعی هس عزیزم منم داشتم تا چند روز

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
چرا عجله کردی تا یسال طبیعیه

من خودمم فعلا روحیه اش رو نداشتم

همسرم خیلی استرس داشت

همش میگفت نکنه منم مثل فلانی، نتونم بچه دار بشم

درسته بهم نمیگفت ولی من از رفتار و حرفای معمولیش میفهمیدم چقد دلش بچه میخواد

دیگه دلو زدم به دریا بخاطرش روی احساسات خودم پا گذاشتم

فعلا بدون نتیجه هست البته