2777
2789
عنوان

عقاید شما چرکه

160 بازدید | 24 پست

بچه ها تایتیل فانه

تو این تست میخوایم یه چلنج عقایدی داشته باشیم :

۱ نظر شما راجع به فمنیسم

۲ اگه دختر حالتون رابطه ی خارج از ازدواج داشته باشه واکنش شما بهش چیه

۳ یه پسر تو خیابون ریمل زده و زیر چشماش کانسیلره

واکنش شما به این موقعیت ها و افراد چیه

ا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یک

فمنیست به نظر من کسیه ک از حق و حقوق زنان حمایت میکنه هیچوقت فمنیتست در نظر من مرد ستیزی نبوده ما کلی مرد فمنیست داریم! ک از حق خانوما دفاع میکنه!

2به نظر من دختری ک رابطه ی قبل ازدواج داشته خب برام راستش هیچ فرقی با پسری ک قبل ازدواج رابطه داشته نداره همون نظرو راجبش دارم

3 ظاهر مردم به خودشون مربوطه یعنی تعجب میکنم

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

۱.علاقه ای به ایسم ها ندارم به طور کلی،مخصوصا فمنیسم که دیگه داره از چیزی که رسالتش بود دور میشه

۲.میگم عجب خریه که به خاطر پسر ایرانی خودشو تو دردسر رابطه جنسی بدون ازدواج میندازه

۳.میگم چه ک.نی ایه

🤍💍//با احترام،به دلیل تاهل هیچ گونه درخواست دوستی تحت هیچ عنوانی از هیچ جنسیتی پذیرفته نمیشود.ممنون از درک و شعور شما//تگ ممنوع//اگه تو تاپیکی پست میذارم بر اساس تجربیات خودمه و مخاطبم استارتره،اگه مخالف هستی و ادب کافی نداری ریپ نزن،ریپم زدی شاکی نشو که چرا فحش میدم عزیز دلم،من متاسفانه لال نیستم//

واقعا پسری که ریمیل. زده. یعنی چی میخاد چیکار مژه هاش بلند بشه؟ زیبا بشه؟عقاید که نه ولی نظر من اینه پسر مرد نباید خوشگل باشه اگ طبیعی بود اون یچیز دیگست مرد باید چهرش مردونه باشه فمینیسم نمیدونم چیه

رابطه خارج ازدواج. هم بخودشون مربوطه. من ک برام مهم نیست. خودم متاهلم ولی اگر مجردم بودم هیچ وقت. این کارو نمیکنم برای خودم یجور ارزش میدونم این رو و رابطه و دوستی رو برتر نمیدونم

هرچی تو دلم حس کنم بهت میگم اگر بعضی وقتا. دیگه جواب سوالاتتون نمیدم بخاطر اینه که سردرد میگیرم یا خسته میشم شرمنده عزیزان