2777
2789
عنوان

ینی دوسم نداره😭😭

131 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها من تازه با یکی عقد کردم ازدواجمون سنتی بود

تو جمع خانوادگیش اصلا با من حرف نمیزنه با خانوادش فقط حرف میزنه

امروزم با دوستش و زنش رفتیم بیرون همش با زن اون حرف میزد انگار منو نمیبینه

ولی تو خلوتمون بهتره باهام

ینی دوسم نداره؟😥

اخه ابراز محبت کلامی هم بهم نمیکنه

به خودش بگو

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زهرا نه عزیزم چه ربطی داره خیلیم دوست داره هرکس دوس داشتنش یه جوریه اصل دوس داشتن به عمله نه حرف بعد مرده غرور داره میخوای جلو بقیه کصـخل بازی دربیاره هی بگه دوست داره؟ آدمای عاقل تر معمولا اینجچری رفتار میکنن چش کسی نیوفته به زندگیشون

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن🙏🏻خدای بزرگم گناهان کوچک و بزرگ من رو ببخش و کمکم کن 🙏🏻

ادم عاقل با زن دوستشون خرف میزنه با زن خودش نه؟؟

اره جلو بقیه زیاد ابراز علاقه نمیکنه من خودمم اینجوریم ولی دخترم بعد تو تنهایی و خلوت جاش علاقشو نشون میده

بعد مگه بی احترامی کرده ؟مگه حرف بدی زده شوهر استاتر ؟هیچ کاری نکرده

بعد چون استاتر خیلی به محبت نیاز داره یه حرف ساده با زن دوست شوهرش تو ذهنش مونده

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن🙏🏻خدای بزرگم گناهان کوچک و بزرگ من رو ببخش و کمکم کن 🙏🏻

اره جلو بقیه زیاد ابراز علاقه نمیکنه من خودمم اینجوریم ولی دخترم بعد تو تنهایی و خلوت جاش علاقشو نش ...

بحث ابراز علاقه نیستاااا حرف زدن سادس متوجهی

میگه با زن دوستش حرف میزده با این خرف نمیزده

تفاوتشون از زمین تا اسمونه اتفاقاااااااا کسی که همسر و دوست داره تو جمع قاطیش میکنه باها حرف میزنه بهش احترام میزاره که بقیه هم مجبور بشن باهاش حرف بزنن بهش توجه کنن و احترام بزارن

بحث ابراز علاقه نیستاااا حرف زدن سادس متوجهی میگه با زن دوستش حرف میزده با این خرف نمیزده تفاوتشون ا ...

رکسانا یچی بگم راستش من دوس داشتم دفاع کنم از شوهر استاتر و توش موندم 😂😂😂