2777
2789
عنوان

موی فر کودک

29 بازدید | 5 پست

دوستان واقعا موی فر خیلی سخته نگهداریش،.دخترم ۶سالشه تو حموم سه ساعت شونه میکنم تموم موهاش میاد پایین هیچی دیگه مونداره .چقدر خوب بود موهاش،پر و فرای سیم تلفنی .هر شامپویی دستم رسید زدم البته برای فر نبوده .دوستان شما چکار میکنید چی میزنین شامپو براش،چه روتینی چه شونه ای

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

منم دخترم ۲ سال و نیمشه

موهاش فره

دست میزنم موهاش جیغ می نه

لباس میپوشه جیغ

در میارم جیغ

شونه ک هیچ نمیکنم

ی شامپو کراتینه مخصوص موهای فر داره میزنم ی مقدار نرم میشه اما از فردای روز حم.م باز همون میشه

میخام کوتاه کنم همسرم نمیزاره

طفلی خیلی تو اذیتع

دختر قشنگم.تو تکه ای از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی...قلب پر از عشق..دوستت دارم❤️😘

بیرون حموم یا یا توی حموم بزنم .خیلی خسته ام .غم عالم منو میگیره

ماسک مو، توی حموم که قابل شست و شو

کرم موی بعد حموم

البته من خودم این کارو میکنم. بچه رو نمیدونم میشه یا نه