2777
2789
عنوان

بوی بد بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 9373 بازدید | 315 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسی بدنتو با کیسه ی زبر چند دور بشور قشششششنگ..کیسه حتماااااا زبر باشه..و ب کیسه شامپو بدن بزن..این بوی سلولای مرده ای هس ک روزانه و ساعتی روی سطح پوستت شکل میگیرن..هرروز باید با کیسه ی خیلی زبر چنددور قشنگ بسابی ک این سلولا فرصت رشد پیدا نکنن.. بعد هم مام و بقیه چیزا..مهم اون سابیدنه هس..

بعلاوه پد زیر بغل چسبی هم بزن ب تاپه زیر مانتوت دگ ایزی ایزی تمام.تمام..خود پد رو هم ادکلن خوشبو بزن بهش بعد بچسبون ب تاپت..

عزیزم جوش شیرین روامتحان کنم ازحمام که میای زیربغلت و کشاله رانت روجوش شیرین بزن وباروغن نارگیل کله بدنتوماساژ بده چرب کن خیلی موثره منم مثل تو بو می دادم زیاد ولی بااین روش خوب شدم

چنان تنهایه تنهایم که انگارنیستم باخود...
کلاااا بعضی ها اینجوری هستند هر روز هم دوش بگیرند فایده نداره انگار ارثی هست وااای پسر بزرگ من همیشه ...

بابای من خیلی عرق میکنه اما اصلا بوی عرق نمیده ولی من این ژن خوب از بابام به ارث نبردم

دنیا خیلی بی رحمه عزیز ترین کستو میگیره و توقع داره بازم به زندگیت ادامه بدی...

پودر موبر بزن من مثل تو بودم اما حالا...پودر موبر مطرح بگیر بزن

استفاده کردم فایده نداره

صابون ضد باکتری فقط جواب میده از داروخونه بگیر

استفاده میکنم ولی فایده نداره

ی کرم هست به اسم شهد العسل باسلام داره قیمتش هم کمه رنگ سفید ش رو سفارش بده بیاد بعد حمام بزن زیر ب ...

خودم دارم عزیزم ولی هیچ فایده ای واسم نداشته

به خدا بدن من خیلی عجیب غریبه ادویه و سیر و پیاز نمیخورم یک روز در میان دوش میگیرم هر روز لباسامو میشورم تند تند زیر بغلم شیو میکنم از انواع و اقسام مام ها استفاده کردم از صابون آنتی باکتریال استفاده میکنم ولی هیچی به هیچی

خب یک روز درمیون کمه که دوش میگیری هر روز بگیر

آخه یک روز در میان که دوش میگیرم یه دوش حسابی و تمیز میگیرم زیر بغلم شیو میکنم لایه برداری میکنم صابون آنتی باکتریال میزنم میام بیرون ضدتعریق میزنم لباس تمیز میپوشم هر لباس رو هم چه برای بیرون چه برای خونه کلا یک بار میپوشم بعدش سریع میشورم ادویه گرمی جات سیر و پیاز اینا هم نمیخورم ولی هیچی به هیچی