2777
2789
عنوان

بوی بد بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 9373 بازدید | 315 پست
بنظرم برو دکتریادمه اون موقع ها که دانش آموز بودم، یکی از معلما میگفت یه شاگردی داشته که شدیدا بود ع ...

من خیلی رعایت میکنم کلا سعی میکنم به کسی هم نزدیک نشم ولی خودم تند تند لباس هام و زیر بغلم بو میکنم واقعا بو میدن

دنیا خیلی بی رحمه عزیز ترین کستو میگیره و توقع داره بازم به زندگیت ادامه بدی...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکترفوق تخصص غدد برو اگر کرجی برو

پیش خانم خدابنده لو

اگر تهرانی برو پیش جلال رضایی

خودمم جراحی سرطان بدخیمم و اینا کردن که همه گفتن زنده نمیمونم یا صدام قطع میشه اما عالی بودن الان یه سال گذشته و کم کم دارم سرپامیشم وضع من خیلی بد بود تیروییدمم کامل برداشتم کیست سینه و تومورسرطانی های زیاد بدخیم توگردنم داشتم که هشت سال نفهمیده بودم گه یهو همین خانم تشخیص داد و این دکتر بعدی جراحی کرد با ۳۰تا دکتر دیگه ... بیمارستان امیراعلم ولی این خانم توکرجه بیمارستان امام خمینی حرف ندارن جفتشون

تو حموم کیسه بکش

بوی بد عرق بدن به خاطر سلول های مرده روی پوست بدنه

با کیسه کشیدن همشون از بین میرن و بدن بوی بد نمیده

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
تو حموم کیسه بکش بوی بد عرق بدن به خاطر سلول های مرده روی پوست بدنه با کیسه کشیدن همشون از بین میرن ...

زیر بغلمو همیشه کیسه میکشم

من خیلی رعایت میکنم کلا سعی میکنم به کسی هم نزدیک نشم ولی خودم تند تند لباس هام و زیر بغلم بو میکنم ...

بابا یه مقدار بو رو همه میدن بخدا

نظر خانواده تو بپرس. ببین اونا بویی حس میکنن اصلا؟

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

بابا یه مقدار بو رو همه میدن بخدانظر خانواده تو بپرس. ببین اونا بویی حس میکنن اصلا؟

من نمیتونم اصلا تحمل کنم یعنی گاهی اوقات انقدر زیر بغلم میشورم دیگه خودم اشکم در میاد

کل بدنتو کیسه بکش عالیه حتما امتحان کنزیر بغل رو حنا بذار شنیدم تا زمانی که رنگ حنا رو پوست باشه عرق ...

حنا هم گذاشتم اما تاثیر نداشته

زیر بغلمو همیشه کیسه میکشم

کل بدنتو کیسه بکش عالیه حتما امتحان کن

زیر بغل رو حنا بذار

شنیدم تا زمانی که رنگ حنا رو پوست باشه عرق بوی بد نمیده بخاطر همین قدیمی ها کف پا هم حنا میذاشتن ک کفش که میپوشن پاهاشون بوی بد عرق نده

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
حالا این همه روش گفتن،ولی اینی که میگمم وقت کردی انجام بده،چون برای خودم خیلی جواب بود.بعد از حمام ب ...

بله جوابه ولی اگر مشکل غدد داشته باشه حتما شدت پیدا میکنه و مجبور میشه جراحی کنه این واقعا جوابه اما درصورتی که مشکلی نداشته باشی که انگار داری چون عرقت بو میده دراصل نباید عرق زیاد باشه یا بو بده طبیعی نیست وگرنه دفع عرق بی بو طبیعیه اینو استفاده نکن تا مطمئن بشی