2777
2789
عنوان

کوکی پختم 📸

103 بازدید | 9 پست

استوری کردم ان شالله ریپ بزنه🤣 نوشتم یه دختر، یه دل مهربون، یه عالمه شیرینی

باقیِ ماجرا بماند

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕وطن عشق من هم وطن جان من🇮🇷

کی ریپ بزنه؟

یک عمامه مشکی، یک چفیه و یک صندلی چوبی تمام تاج و تخت حاکم مسلمانی بود که با شیطان بزرگ جنگید و هرگز سر خم نکرد و تسلیم نشد و در نهایت به شهادت و افتخار و جاودانگی ابدی رسید🥲💔🇮🇷✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای چه خوشمزه به نظر میرسه... به به😋

نوش جان🎀

هر چند که با استوری خوراکی های خوشمزه موافق نیستم

راستی دستورشم بگو دلمون خواست🤤

یک عمامه مشکی، یک چفیه و یک صندلی چوبی تمام تاج و تخت حاکم مسلمانی بود که با شیطان بزرگ جنگید و هرگز سر خم نکرد و تسلیم نشد و در نهایت به شهادت و افتخار و جاودانگی ابدی رسید🥲💔🇮🇷✨

وای چه خوشمزه به نظر میرسه... به به😋نوش جان🎀هر چند که با استوری خوراکی های خوشمزه موافق نیستمراستی ...

مرسی گلم

من میخوام ریپ بزنه برا همین گذاشتم

۱ یدونه تخم مرغ

نصف قاشق چ خوری نمک و بیکینگ پودر

دو قاشق پودر شکلات سر پر و شکر به دلخواه هرچقدر دوست داشتی شیرین بشه و دو قاشق غذاخوری روغن همه رو قاطی میکنی و بعد کم کم ارد اضافه میکنی تا جایی ک سفت بشه بعد میزاری داخل یخچال بعد گلوله گلوله میکنی میزاری تو فر با دمای ۱۸۰ ده دقیقه بپزه ترک میخوره

بعد میزاری بیرون خنک بشه سفت بشه

تو اینستا ویدیو های آموزشی داره ببین

ولی کره نزن خوب نمیشه بعضیاشون کره میزنن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕وطن عشق من هم وطن جان من🇮🇷

مرسی گلم من میخوام ریپ بزنه برا همین گذاشتم۱ یدونه تخم مرغ نصف قاشق چ خوری نمک و بیکینگ پودر دو قاشق ...

ممنونم عزیزم واقعا✨