2777
2789
عنوان

خریدمواد غذایی

105 بازدید | 24 پست

سلام شبتون بخیر دوستان

خانومای خوش سلیقه ای که برای همه چیز برنامه دارید

لطفا بگید ماهانه چه چیزایی برای خونتون خرید میکنید؟

گوشت،مرغ روغن برنج و مواد خوراکی و مصرفی چند وقت یکبار خرید میکنید؟

بیشتر چه غذاهایی تو ماه درست میکنید؟

اینم بگید چند نفره اعضای خانوادتون

ماهانه گوشت مرغ

ماکارانی رب حبوبات اینا سالانه

لبنیات اینام ک هفتگی

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...

خریدم هفتگیه

خرید برنج ماهانه یا دوماهه

خرید مرغ قبلا ماهانه الان 3.4ماه یکبار

گوشتم کلا سالی یکی دوبار

...

3نفریم

هفتگی. رب و روغن و پنیر و کره و تخم مرغ و خرما وماکارانی و چیزای لازم خونه میگیرم گاهیم داریم ولی میگیرم ک بمونه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ماهانه گوشت مرغماکارانی رب حبوبات اینا سالانهلبنیات اینام ک هفتگی

یعنی ماکارونی و حبوبات سالی یکبار میخرید؟

میشه بگید مثلا چند کیلو میخرید؟

یا ماکارونی کارتنی خرید میکنید عمده؟

الان خریدام خیلی کمتر شده.قبلا یه جا خریدمو انجام میدادم الان کم کم میخرم (جهت حفظ روحیه)سه چهار تا ...

چقد خوب

منم اوایل خریدامو زیاد میکردم مثلا برا چندماه

ولی خب الان مثلا ماهیی یکبار

برنج در ماه چندکیلو استفاده میکنید؟

من همیشه دو کیسه برنج و دوتا روغن ۳-۴ لیتری خونه دارم که خیلی درنظرشون نمیگیرم با ۱۰-۱۵ تا ماکارونی ۴-۵ تا کنسرو ماهی و یه قوطی رب اضافه همیشههه باید داشته باشم

بیشتر صیفی جات و میوه رو هفتگی میخریم

مرغ و گوشت رو ماهیانه

یعنی ماکارونی و حبوبات سالی یکبار میخرید؟میشه بگید مثلا چند کیلو میخرید؟یا ماکارونی کارتنی خرید میکن ...

ماکارانی ی کارتن میگیرم ساده و چندتا شکل دار

حبوبات از هرکدوم دوکیلو خب ولی مثلا عدس بیشتر میخریم بیشتر مصرف میشه

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...
غذا چی درست میکنی بدون مرغ و گوشت؟

همچی بدون گوشت و مرغ 😂

کلم پلو... نخود پلو.. عدس پلو.. گوجه پلو... سیب پلو.. رشته پلو.. قیمه پلو..شوید پلو.. زیره پلو... . و....

قرمه سبزی و قیمه و...

آش برنج.. آش عدس... آش رشته.. آش اسفناج.. سوپ و..

ابگوشت مرغ.. ابگوشت بی گوشت... اشکنه... کشک و..

بادمجون و کدو... میرزا قاسمی

گاهی گوشت باشه بادمجون شکم پر یا اکبرجوجه یا شامی و ساندویچ مرغ و این چیزا

سمبوسه و پیراشکی با سوسیس یا فقط سیب زمینی و پیاز و رب و...

املت سبزیجات.. املت گوجه.. املت ربی.. املت قارچ و املت کدو و...

کوکو سبزی

کوکو سیب زمینی

کوکو عدس

کوکو سویا

کوکو کدو و...

ماکارانی ساده.. طرحدار.. مخلوط باهم

سیب زمینی سرخ شده

خاویار بادمجون و...

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

ما برنج سالانه میگیریم سالی ۵ تا کیسه ، گوشت و مرغ و اینا معمولا دوماه یه بار میگیریم ، ولی گوشت چرخ کرده ماهی یه بار چون مصرفمون بیشتره ، روغن هم کارتنی میگیریم اونم ۵.۶ ماه یک بار ، بقیه ی چیزا رو دیگه روزانه میگیریم حالا ماکارانی ،رب ،دستمال کاغذی ،شوینده و..... هرچی که باشه مثلا هرروزی ببینم چیزی تموم شده به شوهرم میگم فلان چیزارو بخر شب اونم میخره میاره ، ولی چیزی که تو خونمون خیلی مصرف میشه شیرینی جاته و چیزایی مثل ژله و اینا .

جمعیتمونم دونفریم خودمو شوهرم

چقد خوب منم اوایل خریدامو زیاد میکردم مثلا برا چندماه ولی خب الان مثلا ماهیی یکبار برنج در ماه چندکی ...

از بس گرون شده اجناس

ما که هر چی حقوق میگیریم فقط خرج شکم میشه.دوتا بچه دارم رعایت نمیکنند چون از اول عادت کردن به ولخرجی و هله هوله خوردن.تقریبا روزی یک میلیون تومن هله هوله میخرن