2777
2789
عنوان

بی عدالتی خدا

106 بازدید | 17 پست

کی میگه عدالت هست؟

کی میگه؟بیاد تا بزنم تو دهنش

خسته شدم واقعا.....

دیگه نمیکشم

چرا خدا باظالمه؟

چرا من یه گناهی میکنم خدا میزاره تو کاسم؟سرییییع

اما چرا هوای کسی که بهم ظلم کرده رو داره؟

از همتون میخوام در حقم دعا کنید کسی که بهم ظلم کرده همین امشب به کارمای کارش برسه...

نه بیشتر نه کمتر

یا رفیق من لا رفیق له🖤

الان خیلیا میان سرزنشت میکنم

ولی شدیدا درکت میکنم

اینو با کل وجودم تجربه کردم و دیدم که خدا اصلاااا با ظالما کاری نداره

من ۲ روز خوش بودم و دقیقا ۳ ماه و ۴ روزه دارم تاوانشو پس میدم💔

میشه برای حل مشکل بزرگمون صلوات بفرستید؟💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یاد یکسی افتادم که میگفت: خدا منو زمین میزنه هوای کسایی که ظلم میکننو داره، در جواب گفتم، از پله اول زمین بخوری بیشتر درد داره یا دهم؟

باور کن ظلم هم همینه

اره منم خسته شدم، خیلی خسته شدم

بی عدالتی هست و ظلم هم هست

تنها امیده که بهمون انگیزه زندگی میده

به خدا می گی بی عدالت بعد می گی دعا کنید ، ولی مطمئن باش جوابش و می بینه یکی به من ظلم کرد سال نود و پنج من بی کار شدم سر یک مریضی ده سال گذشت ، امسال هر بلائی که سر من اومد تو اون سال سر اون اومد و بی کار شد عدالت خداوند شاید جواب ظالم و چند سال بعد بده و شما خواهی دید

❤ غسل در اشک زدم که اهل طریقت گوئند ، پاک شو پس دیده بر آن پاک انداز ، ( وقتی پاک نباشی چشمهات ، بدنت ، فکرت ، زبانت ، چه جوری می خوای به رخ زیبای پسر فاطمه امام مهدی نظر کنی ) واجنودک احنه الوفاء یا صاحب الامر یا مهدی❤ ، ما سربازان باوفای تو هستیم ❤

هیچ عدالت و برابری تو دنیا وجود نداره

تنها چیزی که دست ماست همون قسمت کوچیک تلاش کردن و زحمت کشیدن برای کمی بهتر کردن اوضاع هست

اونم فقط کمی

یکی تو خانواده خوب ره صد ساله رو یک روزه میره

یکی فقیره و رو تردمیله یا نمیتونه در حد اون پولداره پیشرفت کنه

خودت باید سعی کنی انتقام بگیری و حقتو از طرف بگیری

خدا با کسیه که زورش بیشتره

کاربری ارمیناز هستم . اکانت خودم تعلیقه تا ۱۴ روز💫

باورکن زندگی منوببینی میگرخی منی که جزخوبی کردن به دیگران وسرم دائم به کارخودم بوده هیچکارنکردم ولی چنان بلایی سرم اومده که گربه سرکوچه هم بهم میخنده و شده سرزبون همه واقعاموندم چرابایداین همه بلاسرم بیاد خداییش شاکرزندگیاتون باشین که مثل من بشین دردش فقط خودکشیه

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        
الان خیلیا میان سرزنشت میکنمولی شدیدا درکت میکنماینو با کل وجودم تجربه کردم و دیدم که خدا اصلاااا با ...

خیلیا بیان تا نشونشون بدم.....

خوبه ک یکی هست درکمون کنه🥲

یا رفیق من لا رفیق له🖤

باورکن زندگی منوببینی میگرخی منی که جزخوبی کردن به دیگران وسرم دائم به کارخودم بوده هیچکارنکردم ولی ...

آخه بدیختی اینه من عرضه خودکشی ندارم

و الا هزار بار تا الان تموم کرده بودم

به جای شکر

لعنت به این زندگی لعنت به هر نفسی که میکشم

وقتی خدایی نیست ب چدردم میخوره این زندگی

یا رفیق من لا رفیق له🖤

آخه بدیختی اینه من عرضه خودکشی ندارمو الا هزار بار تا الان تموم کرده بودمبه جای شکرلعنت به این زندگی ...

منم گاهی میزنم توسرم که حتی عرضه ندارم خودموبکشم خلاص شم ازروزی هزاربارمردن

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        
یاد یکسی افتادم که میگفت: خدا منو زمین میزنه هوای کسایی که ظلم میکننو داره، در جواب گفتم، از پله اول ...

والا من راضی نیستم

طرف از همون پله ای بیفته که من افتادم من راضیم

یا رفیق من لا رفیق له🖤

هیچ عدالت و برابری تو دنیا وجود ندارهتنها چیزی که دست ماست همون قسمت کوچیک تلاش کردن و زحمت کشیدن بر ...

بلهههههه با تمام وجودم دارم خودمو آماده انتقام میکنم با تمام وجودم

مثله اینکه تو این دنیا هرچقد پلید باشی دنیا بیشتر هواتو داره

یا رفیق من لا رفیق له🖤

به خدا می گی بی عدالت بعد می گی دعا کنید ، ولی مطمئن باش جوابش و می بینه یکی به من ظلم کرد سال نود و ...

عزیزم من تفاوت زیادی الان همین الان میان خدا و دعا قائلم

معتقدم هر چند نفر بیشتر انرژی ذهنشونو حتی اندک برای انجام یک کار و اتفاق بزارن سریعتر میشه جواب گرفت

منم امیدوارم هرکس ک این تاپیکت میخونه از سویدای دلش دعا کنه انرژی بزاره تاهرکس که به کسی ظلم کرده جواب کردشو بگیره

یا رفیق من لا رفیق له🖤

عزیزم من تفاوت زیادی الان همین الان میان خدا و دعا قائلممعتقدم هر چند نفر بیشتر انرژی ذهنشونو حتی ان ...

ان شاءالله

❤ غسل در اشک زدم که اهل طریقت گوئند ، پاک شو پس دیده بر آن پاک انداز ، ( وقتی پاک نباشی چشمهات ، بدنت ، فکرت ، زبانت ، چه جوری می خوای به رخ زیبای پسر فاطمه امام مهدی نظر کنی ) واجنودک احنه الوفاء یا صاحب الامر یا مهدی❤ ، ما سربازان باوفای تو هستیم ❤