2777
2789
عنوان

سرطان سینه

54 بازدید | 8 پست

سلام دوستان کسی دور و برتون بوده سرطان سینه بگیره و خوب بشه؟ مادربزرگم متاسفانه دچارش شده ۶۸ سالشه تا زیربغل توده بود دکتر جراحی کرد دراورد و الان باید بره توی پروسه درمان

اره بوده خوبم میشه ب امیدخدا

خدایاشکرت ....و مرسی ک همیشه باهامی انشاالله ک بتونم از پس این همه مشکل بر بیام🤕 و هیچ وقت کسی و قضاوت نکنم(( .به نفسامارهمغلبه کنم ))الهی بحق هذاالدعا دعاهایی ک هرشب و روز میکنم به کرسی اجابت بشینه دلم میخواد به ارزوهام برسم دشمن شاد نشم دلم آشوبه و آرامشم فقط یادخداست🌱❤️منتظرم معجزه بشه از این وضع نجات پیداکنم خدایا راه را برایم هموار کن من بدون تو هیچم هیچ ب امیدت منتظر فردای بهتر هستم که تمام غصه هایم را به باد بدهی .....پاییز قدمت مبارک🍁ان الحسین مصباح الهدا وسفینة النجاة🏴🌠

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله همراه بیمار بودم در تمام مراحل اونم دقیقا همین جور بود جراحی کرد پروسه شیمی و پرتو هم تقریبا ۵ ماه طول کشید الان ۸ ساله . دیگه دارو میخوره و چکاپ دوره ای میره و بدنش یکم حساسه به کار سنگین و فشار بدنی وگرنه مشکل خاصی نداره . هر وقت سوالی داشتی همینجا ریپلای کن ازم بپرس . اگر بلد باشم کمکت میکنم

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
بله همراه بیمار بودم در تمام مراحل اونم دقیقا همین جور بود جراحی کرد پروسه شیمی و پرتو هم تقریبا ۵ م ...

خیلی ممنونم از وقتی که میذاری چون خودم یکم بهم ریختم ،الان توده هارو دکتر برداشت و گفت به نفع بدخیمی و کنسر فردا قراره جزئیات بیشتر رو بگه که گرید چنده و متاستاز داده یا نه. مراحل بعدیش چیه؟

خیلی ممنونم از وقتی که میذاری چون خودم یکم بهم ریختم ،الان توده هارو دکتر برداشت و گفت به نفع بدخیمی ...

اره حق داری برات عزیزه ولی نگران نباش این راه سخته ولی کاملا قابل درمانه . ببین اصطلاح بدخیم و خوشخیم یکم کلی هست . در کل توده چهارتا گرید داره از یک که کمتره تا چهار که خیلی پیشرفت کرده معمولا توده ای که رفته سمت جای دیگه که اکثرا زیر بغل هست سه یا چهار هست بعد جراحی نمونه رو میبرن ازمایش یا همون پاتولوژی جوابش که بیاد معلوم میکنه روند درمان چیه . چون توده ها بر اساس سایز و جنس و محل و این چیزا مختلف درمان میشن . یه دکتر خوب پیدا کنید و به تشخیصش اعتماد کنید . برای جراحی زیر بغلی که انجام داده هم یه سری نکات و نگهداری ها از اون دستش داره که بهتون میگن در کل مرحله مرحله باید برید جلو یکم کنده و فشار روحی بالا هست ولی میگذره ان شا الله

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚