2777
2789
عنوان

کمک حسابدار

11 بازدید | 1 پست

سلام بچه ها من رشتم مدیریت بازرگانیه و دنبال کارم یا جایی ک بتونم دوره کارآموزی بگذرونم تو مشهد زندگی می کنم و هر کاری ک مرتبط با رشتم باشه رو انجام میدم حسابداری و ..... چطور کار پیدا کنم از کجا شروع کنم چندتا شرکت پیام دادم و سه جا محاسبه دادم ولی هیچی یکی از همکلاسی هام میگه باید آشنا داشته باشه کار با اکسل هم بلد نیستم

موسسات حسابداری کار آموزی دارن

من آتنام 🙋 . 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣5️⃣سالگیم کامل میکنم .دختر شیرازی💜🍡اهل شهر حافظ 😇.پرجنب و جوش 🚴 .حسابدار 🧮 .هیچ انسانی کامل نیست و همه مون نقص هایی داریم فقط باید از نسخه قبلی خودمون بهتر باشیم⭐.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ .کنجکاو دنیای کتاب و موسیقی و آشپزی 📚🎹. عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هات🙏👩❤️👨💛.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com