2777
2789
عنوان

بچها کمک 🥲

21 بازدید | 10 پست

دو روز پیش یه گوشواره سفارش دادم که برام بسازه. البته خیلی کوچولو بود در حد یک گرم و خورده ای. قیمتشم گفته حدود ۳۰ و من ۵ تومن بیعانه پرداخت کردم تا بقیش رو هر وقت دارم تحویلش میگیرم واریز کنم براش. اما این سازنده ی گوشواره گفته یکم زمان میبره تا بخواد بسازه و بهم تحویل بده. نکنه تا اون موقع، قیمتش بره بالاتر 😪 من فقط همین قدر پول داشتم. به نظرتون قیمتش بالاتر میره؟ چیکار کنم به نظرتون😔

"به هر حال" به مردا اعتماد نکن تا کامروا شوی

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

کاش اولش بهش میگفتی ایا به قیمت روز حساب میکنی حتی اگه بیعانه بدیم یا نه

نپرسیدم. امروزم زنگ زدم که بهش بگم زودتر بسازه و تحویلم بده، جواب تلفن نداد. فردا و پسفردا هم که تعطیله 😪

معمولا پولشو به روز می گیرن اگه الان بدید به قیمت الان میگیرن ولی از خودشون باید بپرسید

آره به قیمت روز میگیرن عرفش هم همینه اما چه کنم

نپرسیدم. امروزم زنگ زدم که بهش بگم زودتر بسازه و تحویلم بده، جواب تلفن نداد. فردا و پسفردا هم که تعط ...

ای بابا چه بد

حالا شاید خیلی تغییر نکنه ولی باز میخوای بهش زنگ بزن بپرس

...

ان شاالله گرون نمی شه مگه چه قدر طول می کشه تا بسازن؟

گفت یه چند روز زمان میبره دقیق نگفت چند روز. فردا و پسفردا هم که تعطیله. کاش یه طلای کوچولو میگرفتم تا اونموقع با اون گوشواره تعویض میکردم