چاووشی مدیر عضویت: 1405/06/02 تعداد پست: 2853 عنوان مشاعره | مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 231 پست خب خب خب به یک مشاعره جذاب دیگرر خوش آمدیدددددددددددددبفرمایینن گفته بودین تگ کنمم@ایراندخت27 @one_and_half @پتوووووو @امنه_امینی خودم شروعش میکنمم ادامش با عزیزانهر کسی از ظن خود شد یار مناز درون من نجست اسرار من ای خوش آن عاقل که زد بر کوچه ی دیوانگی... :) 1405/07/01 | 20:15 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چاووشی مدیر استارتر عضویت: 1405/06/02 تعداد پست: 2853 وای بر شهری که در آن مزدِ مردانِ درستاز حکومت غیرِ حبس و کشتن و تبعید نیست ت ندارم دیگه😂😔🤌متن اهنگ شعره دیگه اونم میشهههتمامی دینم به دنیای فانیشراره ی عشقی که شد زندگانی ای خوش آن عاقل که زد بر کوچه ی دیوانگی... :)
ایراندخت27 عضویت: 1405/06/05 تعداد پست: 1746 ت ندارم دیگه😂😔🤌متن اهنگ شعره دیگه اونم میشهههتمامی دینم به دنیای فانیشراره ی عشقی که شد زندگانی یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد تا که دست از سر آزردن ما بردارد هزار عیب و دو صد نقص در وجود من است تو با نگاه محبت مرا تماشا کن ......... ☘️☘️ کاربر قدیمی برای چندمین بار تعلیق شدم
چاووشی مدیر استارتر عضویت: 1405/06/02 تعداد پست: 2853 یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد تا که دست از سر آزردن ما بردارد دی شیخ با چراغی همی گشت گرد شهرکز دیو و دد ملولم و انسانم ارزوست ای خوش آن عاقل که زد بر کوچه ی دیوانگی... :)
ایراندخت27 عضویت: 1405/06/05 تعداد پست: 1746 دی شیخ با چراغی همی گشت گرد شهرکز دیو و دد ملولم و انسانم ارزوست تنت به ناز طبیبان نیازمند نباش وجود نازکت آزرده گزند مباد هزار عیب و دو صد نقص در وجود من است تو با نگاه محبت مرا تماشا کن ......... ☘️☘️ کاربر قدیمی برای چندمین بار تعلیق شدم
چاووشی مدیر استارتر عضویت: 1405/06/02 تعداد پست: 2853 تنت به ناز طبیبان نیازمند نباش وجود نازکت آزرده گزند مباد دیدار یار غایب دانی چه ذوق داردابری که در بیابان بر تشنه ای ببارد ای خوش آن عاقل که زد بر کوچه ی دیوانگی... :)
one_and_half عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 850 دیدار یار غایب دانی چه ذوق داردابری که در بیابان بر تشنه ای ببارد داستان عشق یک افسانه نبود بیش، لیکهرکسی طور دیگر می گوید این افسانه راقبول نیست، من دیر رسیدم.دوباره از اول
one_and_half عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 850 داستان عشق یک افسانه نبود بیش، لیکهرکسی طور دیگر می گوید این افسانه راقبول نیست، من دیر رسیدم.دوباره ... چون شماها رفتین خودم با خودم مشاعره میکنماز باد صبا دلم چو بوی تو گرفتبگذاشت مرا و راه کوی تو گرفتاکنون زمن خسته نمی آید یادبوی تو گرفته بود، خوی تو گرفت
one_and_half عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 850 چون شماها رفتین خودم با خودم مشاعره میکنماز باد صبا دلم چو بوی تو گرفتبگذاشت مرا و راه کوی تو گرفتاک ... تو کجا نالی از این داغ که بر قلب من استیا چه غم داری از این درد،که بر جان تو نیست
چاووشی مدیر استارتر عضویت: 1405/06/02 تعداد پست: 2853 داستان عشق یک افسانه نبود بیش، لیکهرکسی طور دیگر می گوید این افسانه راقبول نیست، من دیر رسیدم.دوباره ... خوش اومدی یکم از یکم دیر تر اومدیای ساربان اهسته ران کارام جانم میرودوان دل که با خود داشتم با دلستانم میرود ای خوش آن عاقل که زد بر کوچه ی دیوانگی... :)
چاووشی مدیر استارتر عضویت: 1405/06/02 تعداد پست: 2853 چون شماها رفتین خودم با خودم مشاعره میکنماز باد صبا دلم چو بوی تو گرفتبگذاشت مرا و راه کوی تو گرفتاک ... ت ندارم الان گفتم تموم شد ای خوش آن عاقل که زد بر کوچه ی دیوانگی... :)
one_and_half عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 850 خوش اومدی یکم از یکم دیر تر اومدیای ساربان اهسته ران کارام جانم میرودوان دل که با خود داشتم با دلستا ... دیروز مهمونی بودم، سرم تو رویا و شعر و عاشقی نبود.یکم اومدم توی دنیای واقعی زندگی کردم خخخ
چاووشی مدیر استارتر عضویت: 1405/06/02 تعداد پست: 2853 دیروز مهمونی بودم، سرم تو رویا و شعر و عاشقی نبود.یکم اومدم توی دنیای واقعی زندگی کردم خخخ ای عزیزجاانخوبه خوش گذشته انشالله خوبه گاهی ادم بره تو دنیای واقعی ای خوش آن عاقل که زد بر کوچه ی دیوانگی... :)
one_and_half عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 850 خوش اومدی یکم از یکم دیر تر اومدیای ساربان اهسته ران کارام جانم میرودوان دل که با خود داشتم با دلستا ... دلا ذوقی ندارد دولت دنیا و شادی هاخوشا آن دردمندی های عشق و نامرادی ها
one_and_half عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 850 ای عزیزجاانخوبه خوش گذشته انشالله خوبه گاهی ادم بره تو دنیای واقعی آره ، آدمهای بدی نبودن مامان و بابام و خواهرم و دوستش
چاووشی مدیر استارتر عضویت: 1405/06/02 تعداد پست: 2853 دلا ذوقی ندارد دولت دنیا و شادی هاخوشا آن دردمندی های عشق و نامرادی ها ای نسیم سحر ارامگه یار کجاست؟منزل ان مه عاشق کش عیار کجاست؟ ای خوش آن عاقل که زد بر کوچه ی دیوانگی... :)